Σελίδες

Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

70.000 ευρώ το πλαφόν για τις μεταγραφές φοιτητών από τρίτεκνες οικογένειες

70.000 ευρώ το πλαφόν για τις μεταγραφές φοιτητών από τρίτεκνες οικογένειεςΗ Πανελλήνια ένωση Τρίτεκνων οικογενειών εκπροσωπώντας 250.000 οικογένειες έστειλε επιστολές στους bουλευτές των κομμάτων, που αφορούσαν τα προβλήματα με το υπουργείο παιδείας.
Ο σύλλογός μας σε συνεργασία με την Πανελλήνια Eνωση έστειλε επιστολές στους Βουλευτές αναφορικά με το πλαφόν για τις τρίτεκνες πολύτεκνες οικογένειες σχετικά με τις μεταγραφές στα πανεπιστήμια.
Ο σύλλογός μας ευχαριστεί τους Βουλευτές για την συνεργασία σχετικά με το θέμα της επιστολής.
Συγκεκριμένα, οι βουλευτές κ. Οδυσσέας Κωνσταντόπουλος, Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Αρκαδίας η κα. Νάντια Γιαννακοπούλου, βουλευτής ΠΑΣΟΚ Μεσσηνίας και ο βουλευτής του ΛΑΟΣ κ. Ροντούλης, ήρθαν σε επαφή με το Σύλλογο για περεταίρω διευκρινήσεις και τοποθετήσεις.
Η συνεργασία των παραπάνω θεωρούμε ότι έφερε το πλαφόν από τις 30.000 στις 70.000 € καθαρό φορολογητέο ποσό για τις τρίτεκνες οικογένειες.
Η κατανόηση της κ. Διαμαντοπούλου πιστεύουμε ότι θα συνεχιστεί και σε άλλα θέματα που απασχολούν τους τρίτεκνους με το υπουργείο παιδείας και δια βίου μάθησης.
Ο «Αρκάς» πιστεύει ότι οι μέρες που έρχονται είναι δύσκολες (η τιμή έχει καταπατήσει την αξία του ανθρώπου) και χρειάζεται τα μέλη δίπλα του.
Οι διεκδικήσεις συνεχίζονται με μοναδικό σκοπό την δικαίωση των τρίτεκνων οικογενειών.
Τα μέλη θα πρέπει να βοηθήσουν το σύλλογο με τις οικονομικές εισφορές του 2011.
Η επίλυση του δημογραφικού είναι η ελπίδα της Ελλάδας.

Τρίτεκνοι-Πολύτεκνοι ενωμένοι
Σύλλογος Τριτέκνων "Αρκάς"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα