Σελίδες

Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

Προσκλητήριο Λαμπρόπουλου για να μην κλείσει το ΚΕΔΒ

ImageΠροσκλητήριο στους Μεσσήνιους προκειμένου να δώσουν αύριο το «παρών» στο ΚΕΔΒ, κατά τη διάρκεια της ορκωμοσίας των στρατευσίμων και να στείλουν ειρηνικό μήνυμα στη στρατιωτική και πολιτική ηγεσία του υπουργείου Άμυνας να μη βάλει λουκέτο στο στρατόπεδο και την ιστορία του νομού, απευθύνει ο βουλευτής Μεσσηνίας της Ν.Δ. Ι. Λαμπρόπουλος με αφορμή την απάντηση που έδωσε σε ερώτησή του ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας, Παν.   Μπεγλίτης, για τη συνέχιση της λειτουργίας του Κέντρου Διαβιβάσεων.
Όπως αναφέρει, «ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας αποφεύγει να μας πει την αλήθεια και να μας απαντήσει ξεκάθαρα τι αποφάσεις έχουν πάρει, στρατιωτική και πολιτική ηγεσία. Δεν υπάρχει ειδικός που να πιστεύει και να κατανοεί ότι το κλείσιμο του Κέντρου Διαβιβάσεων θα συμβάλει θετικά στις αυξημένες επιχειρησιακές απαιτήσεις ή στη δημιουργία ευέλικτων Ενόπλων Δυνάμεων, όπως χαρακτηριστικά γράφει.
Ακριβώς το αντίθετο ισχύει και είναι αστεία πράγματα αυτά, που εκθέτουν τον κ. Μπεγλίτη που τα υπογράφει. Ή μήπως αυξάνεται η επιχειρησιακή δυνατότητα των Ενόπλων μας Δυνάμεων με το να αυξάνονται σι μονάδες στην Κόρινθο, τόπο καταγωγής του κ. Μπεγλίτη;


Να μας απαντήσουν αν σε όλη την Ελλάδα και τα Βαλκάνια υπάρχει άλλο κέντρο Νεοσυλλέκτων καινούργιο και υψηλού επιπέδου εκπαίδευσης όπως τούτο της Καλαμάτας, με άριστες εγκαταστάσεις και κλιματολογικές συνθήκες, με αεροδρόμιο, λιμάνι και καινούργιο νοσοκομείο.
Ποιο θα είναι το οικονομικό όφελος από το λουκέτο στο ΚΕΔΒ; Τη ζημιά στην τοπική οικονομία δεν τη λογαριάζουν;
Την ιστορία και την προσφορά της Μεσσηνίας στους αγώνες του έθνους για ανεξαρτησία με το ιστορικό σύνταγμα Παπαφλέσσα την αγνοούν αυτοί που παίρνουν τις αποφάσεις».
Καταλήγοντας προτείνει να κάνουν επίσκεψη στο στρατόπεδο και ίσως αλλάξουν γνώμη.

1 σχόλιο:

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα