Σελίδες

Κυριακή 12 Ιουνίου 2011

Ξυλοκοπήθηκε Ιταλός ευρωβουλευτής από την ασφάλεια της Λέσχης Bilderberg

Ξυλοκοπήθηκε Ιταλός ευρωβουλευτής από την ασφάλεια της Λέσχης Bilderberg [βίντεο]Ο Ιταλός πολιτικός, μέλος της Λίγκας του Βορρά, και μέλος της επιτροπής του Ευρωπαϊκού Πολιτικών Ελευθεριών, Δικαιοσύνης και Εσωτερικών Υποθέσεων, του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Mario Borghezio, ξυλοκοπήθηκε και συνελήφθη από άνδρες της ασφάλειας της Λέσχης Bilderberg, χθες, επειδή προσπάθησε να εισέλθει στη συνεδρίαση και να διαμαρτυρηθεί για την μυστικοπαθή της ατζέντα που προωθεί την παγκοσμιοποίηση.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ιταλός πολιτικός συνοδεύονταν από άλλα μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Αξίζει να σημειωθεί ότι, η είδηση της κακοποίησης του Borghezio δεν αναφέρθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες. Αυτό θα ήταν ανάλογο με τον ξυλοδαρμό ενός μέλους του Κογκρέσου που δεν θα μεταδίδονταν από τα μέσα ενημέρωσης.
Τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν χθες το βράδυ ότι ο Borghezio προσπάθησε να εισέλθει στη συνάντηση της Bilderberg που βρίσκεται τώρα σε εξέλιξη στο ξενοδοχείο Sourvette στο St Moritz και η αντιμετώπιση που είχε από την ασφάλεια του στοίχισε μια ματωμένη μύτη. Ο Ιταλός πολιτικός είπε στο JulieNews ότι προτίθεται να καταθέσει μήνυση εναντίον της ασφάλειας της Bilderberg.
«Δέχτηκα βοήθεια από την ελβετική αστυνομία, αλλά η αντιμετώπιση που είχα απότ την ασφάλεια της σύσκεψης ήταν βάναυση», είπε.
Ο Borghezio είπε ότι διαφωνεί με της Λέσχη Bilderberg επειδή παίρνει σημαντικές αποφάσεις χωρίς κανένα λαϊκό έλεγχο. «Είναι σαφές ότι η Λέσχη Bildergberg είναι μια μυστική εταιρία», πρόσθεσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα