Σελίδες

Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

Περιμένω την εξήγηση του Γ.Καρατζαφέρη, λέει ο Μ.Βορίδης για τα περί απόσυρσης από τη Βουλή

Διαψεύδει τα περί «φλερτ» με τη ΝΔO βουλευτής του ΛΑΟΣ Μάκης Βορίδης  
Aθήνα
Απέφυγε ο βουλευτής του ΛΑΟΣ Μάκης Βορίδης να τοποθετηθεί επί των δηλώσεων του Γ.Καρατζαφέρη ότι σκέφτεται να αποσύρει το κόμμα από τη Βουλή. Μιλώντας στον Βήμα 99,5, ο κ. Βορίδης κράτησε αποστάσεις, λέγοντας ότι «περιμένω να ακούσω τι είναι εκείνο το οποίο εννοεί ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ».
Στο ερώτημα εάν θα πειθαρχήσουν όλοι οι βουλευτές του ΛΑΟΣ, σε περίπτωση που ο κ. Καρατζαφέρης επιμείνει σε αυτή του θέση, είπε ότι δεν γνωρίζει αυτή τη θέση ακριβώς, καθώς δεν έχει εξειδικευτεί και δεν έχει αναλυθεί.
Παράλληλα, ο κ. Βορίδης διέψευσε τα περί «φλερτ» με τη Νέα Δημοκρατία. «Δεν υπάρχει τέτοιο ζήτημα ούτε από πλευράς της Νέας Δημοκρατίας ούτε από τη δική μου την πλευρά. Επομένως δεν υπάρχει τέτοια συζήτηση».
Αναφερόμενος στα περιστατικά στην Κέρκυρα και στην είσοδο του Κοινοβουλίου, από ομάδες «Αγανακτισμένων», ο κ. Βορίδης είπε ότι «όλο αυτό έχει ένα πραγματικό υπόβαθρο, το οποίο συνδέεται με την εξ αντικειμένου παραδοχή της αποτυχίας, της χρεοκοπίας, του παραδοσιακού πολιτικού συστήματος».

«Μπορώ να καταλάβω ότι κάποιος θέλει να αλλάξει το πολιτικό σύστημα, το πολιτικό προσωπικό» σημείωσε, τονίζοντας ότι αυτό δεν μπορεί να γίνεται με παραβατικές συμπεριφορές.
Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα