Σελίδες

Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

Θρήνος στους Γαργαλιάνους : Πνίγηκε 23χρονος ψαροντουφεκάς στη νήσο Πρώτη

Ένα νέο παιδί από τον Μάραθο Γαργαλιάνων προστέθηκε χθες στο βαρύ φόρο αίματος που έχει πληρώσει η Μεσσηνία στο υποβρύχιο ψάρεμα, βυθίζοντας στο πένθος και το θρήνο τους οικείους του και την ευρύτερη περιοχή της Τριφυλίας. Ο άτυχος 23χρονος Στράτος Δημητρακόπουλος, που ήταν και ποδοσφαιριστής του Τέλου Άγρα, έκανε ψαροντούφεκο χθες κατά τις μετά το κοντά στο νησάκι Πρώτη, στη θέση Τηγανάκια, στο Φάρο.
Μία από τις βουτιές του, όμως, φαίνεται ότι ξεπέρασε σε βάθος τα όρια αντοχής του ανθρώπινου σώματος, με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να επιστρέψει στην επιφάνεια. Ο αδελφός του κι ένας φίλος που επέβαιναν στο σκάφος που τον συνόδευε ανησύχησαν από την καθυστέρηση και μετά τις άκαρπες πρώτες προσπάθειες εντοπισμού, κάλεσαν σε βοήθεια, ενώ ένας δύτης που ήταν ανάμεσα σε αυτούς που ανταποκρίθηκαν ανέσυρε, περίπου στις μ.μ., το νεαρό Δημητρακόπουλο. 
Ο άτυχος 23χρονος μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Γαργαλιάνων, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ διατάχθηκε και η μεταφορά της σορού του στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πάτρας, προκειμένου να γίνει νεκροψία-νεκροτομή.
Η κηδεία του αδικοχαμένου ψαροντουφεκά, ο οποίος πλήρωσε με τη ζωή του την αγαπημένη του ενασχόληση, θα γίνει σήμερα στις μ.μ. από τον Ιερό Ναό Μαράθου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα