Σελίδες

Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Στο πειθαρχικό για διαγραφή ο Κεχαγιάς με εντολή Λοβέρδου

Στο πειθαρχικό για διαγραφή ο Κεχαγιάς με εντολή Λοβέρδου
Τελικά η ξαφνική επίσκεψη Λοβέρδου σήμερα στο Νοσοκομείο Καλαμάτας μόνο τυχαία δεν ήταν μια και προ λίγου αναρτήθηκε δελτίο τύπου στο site του υπουργείου υγείας με το οποίο παραπέμπει τον διευθυντή της Ορθοπεδικής κ Κεχαγιά στο πειθαρχικό για οριστική του παύση.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι η υπόθεση αυτή ερευνάτε από το 2007 με πόρισμα καταπέλτη από τον Γενικό Επιθεωρητή δημοσίας διοίκησης κ Ρακιντζή το 2008 για το θέμα αυτό που τώρα αναρωτιόμαστε γιατί βγήκε 3 εβδομάδες πριν τις εκλογές και μάλιστα με επιτόπου παρουσία στην Καλαμάτα του υπουργού Yγείας ;
Το δελτίο τύπου είναι:
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
Τετάρτη, 18 Απριλίου 2012
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, κ. Ανδρέας Λοβέρδος πραγματοποίησε σήμερα Τετάρτη, 18 Απριλίου 2012, αιφνιδιαστική επίσκεψη στο Γ.Ν. Καλαμάτας, κατά τη διάρκεια της οποίας ενημερώθηκε για την περίπτωση του διευθυντή της ορθοπεδικής κλινικής του νοσοκομείου, ο οποίος σύμφωνα με πόρισμα του Γενικού Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης κατηγορείται για προκλητή προμήθεια διαφόρων υλικών χειρουργείου, με αποτέλεσμα την οικονομική ζημία του νοσοκομείου.
Μετά από αυτό ο υπουργός Υγείας έδωσε εντολή, να παραπεμφθεί η υπόθεση του ιατρού αμέσως στο Κεντρικό Πειθαρχικό Συμβούλιο με το ερώτημα της οριστικής παύσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα