Σελίδες

Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

ΜΗΠΩΣ Η ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΠΑΕΙ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΔΡΟΜΟ;

Μ.Ο. μισθός Δημοσίου Υπαλλήλου 3.000,00 Ευρώ!!!! Μήπως έχουν δίκιο;
Τα ίδια παντελάκη μου, τα ίδια παντελή μου!
Σαμαράς-Βενιζέλος-Κουβέλης κοροϊδεύουν και πάλι την ΤΡΟΙΚΑ!  Δυστυχώς, δεν θα βάλουν ποτέ μυαλό!

Να συνεχίσουμε να εξυπηρετούμε το πελατειακό κράτος, να συνεχίσουμε τις κρυφές προσλήψεις, να συνεχίσουμε να ανανεώνουμε τις συμβάσεις εργαζομένων στο δημόσιο, να μην πειράξουμε κανέναν από δαύτους στο Δημόσιο τομέα, και την ίδια ώρα, να μειώνουμε τις συντάξεις των 600 ευρώ, να μειώνουμε τους μισθούς στο 25%, να ζητάμε φόρο από τα εκατομμύρια ανέργων που έχουν μηδενικά έσοδα και την τύχη να έχουν κληρονομιά το σπίτι των γονιών τους, να μην δίνουμε φάρμακα στην τρίτη ηλικία, να μην έχουμε να δώσουμε βιβλία στη σπουδάζουσα νεολαία(φοιτητές-μαθητές) καθώς και πολλά άλλα που μου δημιουργούν αηδία!
Δεν είμαι υπέρ της διάλυσης του δημοσίου, προς θεού, γιατί κι εγώ υπάλληλος του δημοσίου είμαι και μάλιστα στο Ε.Σ.Υ., που σύμφωνα με βρετανικές μελέτες που έγιναν το 2008, τα ελληνικά νοσοκομεία έχουν άμεση ανάγκη από 34.000 προσλήψεις νοσηλευτών κι από 10.000 προσλήψεις γιατρών για να λειτουργήσουν σε ένα ικανοποιητικό βαθμό για τις ανάγκες των ασθενών.
Τι σχέση όμως μπορεί να έχω εγώ που συμμετείχα σε προκήρυξη του ΑΣΕΠ η ο

γείτονάς μου που είναι κι αυτός Δ.Υ., και πήρε τη θέση του με τον ιδρώτα του, μια και συμμετείχε σε γραπτές εξετάσεις του ΑΣΕΠ, με όλους αυτούς τους "τσαρλατάνους" που για μήνες βρίσκονταν στα σκαλοπάτια ενός πολιτικού γραφείου για να είναι σήμερα υπάλληλοι του Δημοσίου ;

Κι όμως, το δημόσιο έχει "βουλιάξει" από τους συγκεκριμένους "τσαρλατάνους", κι όσο ο Αντωνάκης, ο χοντρός και η ........ της μικρής αριστεράς θα σφυρίζουν αδιάφορα για τους "πελάτες" τους, τόσο η χώρα θα παραμένει βυθισμένη στα χάος και στην ύφεση.

Μιλάμε για 250.000 χιλιάδες συμβασιούχους του Δημοσίου τομέα σύμφωνα με την απογραφή των Δ.Υ., που κι εκεί επιτρέψτε μου να έχω τις ενστάσεις μου, μια και τα στοιχεία που δόθηκαν μετά την ολοκλήρωση της απογραφής, προσωπικά μου φάνηκαν... γιαλαντζί!

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ:
Ο ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, προκηρύσσει 400 θέσεις το 2008 για την καθαριότητα της πόλης με 12μηνη σύμβαση, και σήμερα, τέσσερα χρόνια μετά την πρόσληψή τους, κανένας από αυτούς τους συμβασιούχους δεν έχει απολυθεί!
Ιούλιος του 2012: Ο ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ προκηρύσσει και πάλι 400 θέσεις για την καθαριότητα με 12μηνη σύμβαση, κι όπως θα ακούσατε και στα Μ.Μ.Ε., περιμένουν πάνω από 10.000 αιτήσεις για τις συγκεκριμένες θέσεις.(Ξύπνησαν πλέον όλοι στη Θεσσαλονίκη. Σου λέει θα μπω συμβασιούχος και θα φύγω συνταξιούχος από το ΔΗΜΟ)

Συγνώμη, για να πάρεις τους 400 νέους συμβασιούχους, σημαίνει πως έληξαν οι συμβάσεις των προηγούμενων 400 υπαλλήλων και έχουν μείνει κενές οι θέσεις!
Κι όμως, όχι μόνο δεν έληξαν, αλλά οι περισσότεροι από αυτούς είχαν τα "βύσματα" και το "κονέ" και μεταφέρθηκαν σε γραφεία επιλογής τους μέσα στο ΔΗΜΟ.
Κι αυτό δεν έχει να κάνει μόνο με το ΔΗΜΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, αλλά και με άλλους ΔΗΜΟΥΣ στη χώρα μας!

Ο Σαμαράς, ο Βενιζέλος και ο Κουβέλης έχουν σχέδιο λέει για να μην γίνουν νέες απολύσεις στο Δημόσιο και με το συγκεκριμένο σχέδιο θα πείσουν και τους Τροικάνους!
Συγνώμη, πότε έγιναν απολύσεις στο Δημόσιο κι εγώ δεν το έμαθα ;
Και φυσικά έγιναν, επί ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ, που κάθε υπάλληλος ηλικίας 40 με 45 πήρε αποζημίωση από 200-300.000 ευρώ!!!!... και σύνταξη κοντά στα 3.000 ευρώ!!!!... (ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΒΡΕ ΚΟΥΒΑΡΝΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ)

Ρε μας δουλεύουν όλους, δεν έχουν καταλάβει πως εδώ κρίνεται το μέλλον των παιδιών μας, το μέλλον της πατρίδας, το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να μη χάσουν τους ψηφοφόρους τους.
Κι όμως, τώρα που η ΤΡΟΙΚΑ ξύπνησε, και ευθαρσώς όλα τα φασιστόμουτρά της δηλώνουν πως βαρέθηκαν το πήγαινε-έλα στην ελλάδα μια και όλα πηγαίνουν σε αργούς ρυθμούς, να δω σε περίπτωση χρεοκοπίας πως θα γλυτώσουν το ξύλο από τους συμβασιούχους ψηφοφόρους τους.
Γιατί δεν είναι μόνο συμβασιούχοι στη δουλειά, είναι συμβασιούχοι στα μυαλά και στα πιστεύω τους... και ο νοών νοείτω (Το παράδειγμα πρώην ΠΑΣΟΚΩΝ που ξαφνικά μέσα σε λίγες μέρες έγιναν θαυμαστές του Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ... τα λέει όλα!)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα