Σελίδες

Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012

Ραγκούσης: Σηκώνει… ρεύμα μεταρρυθμιστών εντός του ΠΑΣΟΚ

Είναι λίγοι στο ΠΑΣΟΚ αυτοί που πιστεύουν ότι το χάσμα μεταξύ του αρχηγού του κόμματος Ευ.Βενιζέλου και του πρώην αν. υπουργού Αμυνας, Γιάννη Ραγκούση, μπορεί να γεφυρωθεί.
Προφανώς, ξεχνούν ό,τι έχει υπονοήσει δημοσίως ο ένας για τον άλλο!
Σε κάθε περίπτωση, ο κ. Βενιζέλος θα αναμένει τη στάση του Γ. Ραγκούση την ημέρα που θα ξεκινά η… αυτοοργάνωση στο ΠΑΣΟΚ, και ο Γ. Ραγκούσης θα περιμένει την «ανάγνωση» του νέου «Οδικού Χάρτη» της Ιπποκράτους. Μέχρι τότε, οργανώνονται!

Ο υποψήφιος βουλευτής στη Β’ Αθήνας, κ. Γιάννης Ραγκούσης, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες δεν είναι «πολέμιος» του διαλόγου που θέλει να αναπτύξει διαδικτυακά ο κ. Μόσιαλος.
Ταυτόχρονα έχει προσκληθεί και θα αιφνιδιάσει τους άλλους διοργανωτές τυχόν απόφασή του να μη συμμετάσχει στην εκδήλωση την προσεχή Πέμπτη του Π80, σε αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου, του Δήμου Αθηναίων. Το Π80, που απαρτίζεται από στελέχη της Νεολαίας της δεκαετίας του ’80 στο ΠΑΣΟΚ, όπως ο Γιάννης Ραγκούσης, τάσσονται συνήθως υπέρ της ανάγκης μεταρρυθμίσεων και της υπέρβασης των κατεστημένων νοοτροπιών που καθιστούν τελικά ανενεργές ζωντανές δυνάμεις.
Πληροφορίες προσθέτουν ότι ο κ. Ραγκούσης δεν «υποτιμά» την «μήνιν» Βενιζέλου. Εχει κάνει σε τακτά χρονικά διαστήματα προτάσεις για το πολιτικό σύστημα και τον εκσυγχρονισμό του, ενώ συνομιλεί με άλλες «συνιστώσες» της ευρύτερης Κεντροαριστεράς και σε αυτοδιοικητικά σημαίνοντα πόστα, όπως στους μεγάλους Δήμους της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα