Σελίδες

Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

Το οργισμένο τηλεφώνημα Βενιζέλου στον Παναγιωτόπουλο...

... μετά τη συνέντευξη στο δελτίο του Mega... 
Με το που έκλεισαν τα φώτα και οι κάμερες ήρθε το οργισμένο τηλέφωνο του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Βαγγέλη Βενιζέλου στον διευθυντή ειδήσεων του Mega, Χρήστο Παναγιωτόπουλο ζητώντας του εξηγήσεις. Λέγεται ότι...ειπώθηκαν φράσεις του τύπου, «αθέτησες τη συμφωνία», «με ξεγέλασες», «τους άφησε να με εκτελέσουν» και άλλα βενιζελικά ων ουκ έστιν αριθμός! Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σε έξαλλη κατάσταση μετά τη συνέντευξη, για την οποία ορισμένοι υποστηρίζουν ότι τη ζήτησε ο ίδιος προκειμένου να ανατρέψει τις εντυπώσεις μετά τα λεγόμενα του Ι. Διώτη, και έχοντας απολέσει την ψυχραιμία του απειλούσε, έβριζε και μιλούσε για «παγίδα» την οποία έστησαν άνθρωποι της εμπιστοσύνης του! Κατηγόρησε συγκεκριμένο εκδότη, μέτοχο του καναλιού που κατά τον ίδιο έδωσε την εντολή της «εκτέλεσης», λέγοντας ότι αυτό δεν θα περάσει έτσι!
Μάλιστα, πηγές που είναι σε θέση να γνωρίζουν το παρασκήνιο υποστηρίζουν ότι συγκεκριμένο περιστατικό θα πυροδοτήσει ντόμινο εξελίξεων με στόχο το ξεκαθάρισμα και την ανακατανομή των πολιτικομιντιακών ισορροπιών.enimerosi24.gr

--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Θλιβερό τηλεοπτικό τέλος εποχής για τον Ευάγγελο Βενιζέλο


Εκτός εαυτού κι εκτός πραγματικότητας, ο Ευάγγελος Βενιζέλος εμφανίστηκε στο Mega με ύφος και σηκωμένο δάχτυλο που παραπέμπει σε υστερικούς ηγέτες δικτατορικών καθεστώτων.
Σε γραμμή "είστε όλοι ηλίθιοι", ο Βενιζέλος τόλμησε μέχρι και να υποστηρίξει ότι έχει στα χέρια του μια λίστα την οποία δεν έχει δει και για το......περιεχόμενο της οποίας έχει ενημερωθεί από τα...ΜΜΕ τα οποία δεν την έχουν δει!
Διαπίστωσε μάλιστα ότι διεξάγεται μια χυδαία επίθεση εναντίον του κι ενημέρωσε με κωμική αυτοπεποίθηση τα στελέχη του κόμματος ότι "η Παράταξη θα αντέξει". Δεν παρέλειψε να απαντήσει καταπληκτικά στην ερώτηση για το πως βρέθηκε το στικάκι με τα ονόματα στην κατοχή του τονίζοντας ότι "το άφησε ο Διώτης, το κράτησε η γραμματέας μου"!
Ποτέ πριν ένας πολιτικός δεν χρειάστηκε τόσα τηλεοπτικά λεπτά για να ξεφτιλιστεί.
=================================================================

To MEGA τον ανέβασε, το MEGA τον εκτέλεσε...


Ήταν η χειρότερη στιγμή στην πολιτική του καριέρα. Τον εκτέλεσαν! Και μάλιστα από το κανάλι που τον είχε βοηθήσει να αναρριχηθεί στην εξουσία.
Έχασε την ψυχραιμία του. Τα λόγια του. Μια μάζα από σάλια στο στόμα του, συμπλήρωνε την εικόνα του ανθρώπου που ήταν εκτός ελέγχου.
Τον... πιάσαν να λέει ψέμματα. "Έδωσα εντολή στο Διώτη να κάνει έρευνα" , είπε. Κι όταν του απάντησαν πως ο Διώτης λέει άλλα, δεν ήξερε τι να πει.
Στη συνέχεια δε, άλλαξε και το τροπάρι. Εκεί που "ερευνούσε" , κατ' εντολή του, ο Διώτης, ξαφνικά δεν είχε λόγους να το κάνει.
Έπρεπε να το 'χαν κάνει οι προηγούμενοι. Ο Παπακωνσταντίνου. "Ό,τι ήταν να γίνει, θα 'πρεπε να έχει γίνει τους προηγούμενους εννέα μήνες, που είχε παραδοθεί η «λίστα Λαγκάρντ» " .
Εκτός εαυτού, θλιβερός, μοιραίος...






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα