Σελίδες

Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

Dresssmiles 2012 – Κίνηση συλλογής ειδών ένδυσης

Ν.Ε. Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Μεσσηνίας
 
Καλαμάτα, 11 Οκτωβρίου  2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Dresssmiles 2012 – Κίνηση συλλογής ειδών ένδυσης

Στα πλαίσια της κοινωνικής δραστηριότητας του πολιτικού μας φορέα, πραγματοποιούμε ακόμα μία δράση κοινωνικής αλληλεγγύης. Στόχος είναι η συγκέντρωση όσο το δυνατόν περισσότερων πλυμένων ειδών ρουχισμού προκειμένου να τα παραδώσουμε προς διάθεση στην Εκκλησία της Ελλάδος και την Ανώτατη Συνομοσπονδία Πολυτέκνων Ελλάδος. Η δράση αυτή ονομάζεται dresssmiles – ΔΡΑΣΗ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΡΟΥΧΙΣΜΟΥ και αποτελεί το πρώτο βήμα από μία σειρά κινήσεων κοινωνικού χαρακτήρα.

Σημαντικά στοιχεία:
§ Χρόνος: Η δράση θα πραγματοποιηθεί από 11/10/2012 έως 30/10/2012

§ Χώρος: Η υλοποίηση της δράσης θα γίνει στα γραφεία της ΝΟΔΕ Μεσσηνίας στην οδό Αντωνοπούλου 12 στη κεντρική πλατεία Καλαμάτας.

Διαδικτυακή καμπάνια
§ Δημιουργήσαμε την ιστοσελίδα dresssmiles.gr, η οποία θα φιλοξενεί πληροφορίες για τη δράση μας. Η ιστοσελίδα φιλοξενεί όλες τις απαιτούμενες πληροφορίες σχετικά με την υλοποίηση της δράσης, τα σημεία συγκέντρωσης του ρουχισμού αλλά και ένα πρωτότυπο χάρτη συνεισφοράς των πόλεων στην προσπάθεια.

§ Παράλληλα, δημιουργήσαμε τη σελίδα ΣΤΗΡΙΖΩ στο facebook στην οποία θα «αναρτάται» πλέον το σύνολο των κοινωνικών δράσεων μας.


Από το γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα