Σελίδες

Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

Τα Βενιζέλο-Λοβέρδο-Μανιάτηκα "καμώματα" στο όνομα.του ΠΑΣΟΚ

Η εικόνα του ΠΑΣΟΚ στη Bουλή, τόσο στη χθεσινή συνεδρίαση, όσο και στην προηγούμενη, δεν είναι δυστυχώς, αποτέλεσμα ιδεολογικών και πολιτικών διαφοροποιήσεων, αλλά προσωπικών στρατηγικών. 
Ο Χρυσοχοίδης μας είχε πει το αμίμητο ότι δεν διάβασε το Μνημόνιο 1 και το ψήφισε επειδή ήταν ,,εντολή,, , αλλά σήμερα, ψηφίζει το 3ο. 
Ο Σκανδαλίδης θέλει να ρίξει τον Βενιζέλο, αφού πρώτα λειτούργησε ως ο μέντορας της ,,εγκατάστασής του,, στην προεδρία του ΠΑΣΟΚ. Δηλαδή, ο Σκανδαλίδης στήριζε έναν Πρόεδρο που πίστευε ότι δεν θα ψήφιζε τα μέτρα τα οποία είχε αποφασίσει η Κυβέρνηση στην οποία ήταν Υπουργός Οικονομικών;
Ο Λοβέρδος σε τι διαφωνεί τελικά με τον Βενιζέλο; Έχει καταλάβει κανείς ;

<<Συλλογικά, αποφασίστηκε με συντριπτική πλειοψηφία και ο τρόπος συμμετοχής του ΠΑΣΟΚ στην Κυβέρνηση>> απάντησε στον Λοβέρδο, ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, Γιάννης Μανιάτης, δηλαδή απάντησε εξ ονόματος του ΠΑΣΟΚ, του οποίου ο πρώην "αγαπητός φίλος" είχε ζητήσει σύγκλιση της ΚΟ.
Ποιο ΠΑΣΟΚ κύριε Μανιάτη αποφάσισε ; Το ΠΑΣΟΚ είστε εσείς οι 26, πλέον, βουλευτές από τους οποίους, οι 22 θεωρούν τον εαυτό τους τουλάχιστον, αρχηγούς αν όχι Πρωθυπουργούς;
Ποιο ΠΑΣΟΚ; Αυτό που καταργήθηκε αντικαταστατικά, αλλά κανείς από εσάς τους 32 (26) δεν αισθάνθηκε την υποχρέωση να διαμαρτυρηθεί ;
Ποιο ΠΑΣΟΚ αποφάσισε ; Όχι, εσείς όλοι, μεταξύ σας και κοιτάζοντας τα προσωπικά σας σχέδια. Εξακολουθείτε να λειτουργείτε με τον ίδιο τρόπο, όπως όταν όλοι σας υποδείξατε τον Παπανδρέου, ως υπεύθυνο της οικονομικής κρίσης. Όταν εσείς, κάνατε δημόσιες απειλές για απόσυρση της εμπιστοσύνης από την κυβέρνηση για το μεσοπρόθεσμο και τώρα, δεν ακούσαμε από σας, ούτε μια διαμαρτυρία για το νέο μνημόνιο ;
Και κάτι ακόμη, το γεγονός ότι ο Σαμαράς τότε που ήταν η μεγάλη ευκαιρία, δηλαδή στην αρχή που έπρεπε να ληφθούν τα πρώτα μέτρα το 2009, λειτούργησε απόλυτα μικροκομματικά, δεν έχει ενοχλήσει κανέναν από εσάς τους κοινοβουλευτικούς ; Ή και εδώ, απλά περιμένετε μήπως γίνεται Υπουργοί και δεν τολμάτε να βγάλατε λέξη κριτικής.
Αφήστε το λαό του ΠΑΣΟΚ να αποφασίσει για την παράταξη. Όλους όσους δεν έχουν προσωπικούς σχεδιασμούς, αλλά νοιάζονται και αγαπάνε την πατρίδα και την παράταξη πάνω από τον εαυτό τους.
Σας βαρεθήκαμε, ο κύκλος σας έκλεισε εδώ και καιρό. Ήρθε η ώρα να γίνεται απλοί θεατές στα πίσω καθίσματα. Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ και ανήκει στον λαό του.





Πηγή: Protovoulia Papandreou


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα