Σελίδες

Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

Έκλεψαν σπίτι στο Εξοχικό και μίνι μάρκετ στα Φιλιατρά (Φωτογραφίες)


Σε σπίτι στο Εξοχικό και μίνι μάρκετ στα Φιλιατρά «μπουκάρισαν» το βράδυ της Παρασκευής άγνωστοι δράστες, αφαιρώντας ένα κινητό τηλέφωνο, 130 ευρώ, κοσμήματα αξίας περίπου 4.000 ευρώ (από το σπίτι) και την ταμειακή μηχανή, στην οποία υπήρχαν περίπου 150 ευρώ (από το κατάστημα).

Όπως είπε στο Filiatranet.gr η ιδιοκτήτρια του σπιτιού που βρίσκεται πάνω από επιχείρηση με οικοδομικά υλικά, «έλειψα λιγότερο από μισή ώρα και συγκεκριμένα από τις οκτώ παρά δέκα μέχρι τις οκτώ και τέταρτο. Μόλις επέστρεψα, βρήκα το παράθυρο ανοιχτό και το υπνοδωμάτιο άνω - κάτω. Το δωμάτιο ήταν γεμάτο ρούχα και πράγματα που είχαν αδειάσει από τα συρτάρια και τις ντουλάπες. Πιθανόν, όταν επέστρεψα, με άκουσαν και έφυγαν από την πίσω μπαλκονόπορτα, ενώ ευτυχώς εκείνη τη στιγμή έλειπαν τα παιδιά από το σπίτι». Κατατρομαγμένο βρήκε, όμως, και το σκυλάκι στο σπίτι, το οποίο από το φόβο του είχε κρυφτεί κάτω από το κρεβάτι και έτρεμε. Η ίδια εκτιμά ότι ήταν τουλάχιστον δύο οι δράστες, ενώ, όπως μας ανέφερε, δεν αφαίρεσαν άλλα πράγματα αξίας, όπως υπολογιστή κ.λπ.
Η λεία τους από τα χρυσαφικά ανέρχεται περίπου στα 4.000 ευρώ, τα χρήματα ήταν κοντά στα 130, ενώ πήραν κι ένα κινητό τηλέφωνο που βρήκαν. «Δε θέλω καθόλου να σκεφτώ τι θα μπορούσε να είχε συμβεί αν αντίκριζα τους δράστες, καθώς έλειπε και ο σύζυγός μου από το σπίτι» σχολίασε.
Από τους κακοποιούς, όμως, δε γλύτωσε ούτε Μίνι Μάρκετ απέναντι από το Λύκειο στα Φιλιατρά. Άγνωστοι παραβίασαν την πόρτα εισόδου σπάζοντας το τζάμι, ενώ αφαίρεσαν την ταμειακή μηχανή με περίπου 150 ευρώ και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή, αφού χτύπησε ο συναγερμός του καταστήματος.




















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα