Σελίδες

Σάββατο 3 Αυγούστου 2013

Πρόγραμμα επιδότησης «Εξωστρέφεια & ανταγωνιστικότητα ΙΙ» -



 Πρόταση συνεργασίας | Τι μπορούμε να κάνουμε για σας
Προκηρύχτηκε το πρόγραμμα «Εξωστρέφεια - Ανταγωνιστικότητα των Επιχειρήσεων ΙΙ» που έχει σκοπό την ενίσχυση της διεθνούς ανταγωνιστικότητας των ελληνικών επιχειρήσεων και η ανάδειξη του εξωτερικού εμπορίου ως στρατηγική προτεραιότητάς τους.



Το νέο πρόγραμμα αποσκοπεί στην ενίσχυση υφιστάμενων επιχειρήσεων, οι οποίες δραστηριοποιούνται στους τομείς μεταποίησης, κατασκευών, υπηρεσιών και επιλεγμένων δραστηριοτήτων του εμπορίου για δράσεις που αποσκοπούν στηναύξηση της εξωστρέφειας και της ανταγωνιστικότητας (προώθηση, εκθέσεις, πιστοποιήσεις, βελτίωση εικόνας προϊόντος, διεθνείς συνεργασίες, κλπ.).
Μεταξύ των επιλέξιμων δαπανών περιλαμβάνονται όσες σχετίζονται με ανάπτυξη και αξιοποίηση του διαδικτύου, εφαρμογώνκινητής τηλεφωνίας και πληροφορικής, και κάθε είδους προωθητικές ενέργειες μέσω διαδικτύου
(e-marketing) που ενισχύουν την εξωστρέφεια των επιχειρήσεων και φυσικά τις εξαγωγές.



Το πρόγραμμα εξασφαλίζει επιδότηση έως 55%, προωθώντας εμφανώς την συνεργασία μεταξύ επιχειρήσεων αφού μόνο έτσι εξασφαλίζεται το μέγιστο ποσοστό επιδότησης.

Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται από 5 Αυγούστου έως 10 Οκτωβρίου.
(δεν θα δοθεί παράταση)

Διάρκεια Υλοποίησης και Προϋπολογισμός
Είδος ενίσχυσης - προϋπολογισμός

Ο προϋπολογισμός της κάθε πρότασης μπορεί να κυμαίνεται από 20.000 έως 100.000 ευρώ (για κάποιους Κωδικούς Δραστηριοτήτων) και έως 200.000 ευρώ (για κάποιους άλλους ΚΑΔ), αρκεί να μην υπερβαίνει το 60% του μέσου όρου του κύκλου εργασιών της επιχείρησης κατά την τελευταία τριετία ή τουλάχιστον της μίας (1) δωδεκάμηνης πλήρους διαχειριστικής χρήσης.

Η διάρκεια υλοποίησης των εγκεκριμένων έργων ορίζεται σε 18 μήνες από την ημερομηνία της απόφασης ένταξης της επιχείρησης, με δυνατότητα εξάμηνης (6) παράτασης.
Δείτε αναλυτικά τις λεπτομέρειες του προγράμματος

Τι μπορούμε να κάνουμε για σας
Ιστοσελίδα*
Δημιουργία ιστοσελίδας ή αναβάθμιση - επέκταση της υπάρχουσας ιστοσελίδας.
*Δείτε τα βασικά χαρακτηριστικά των δυναμικών ιστοσελίδων της iservices

e-shop*
Δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος προσαρμοσμένο στις ανάγκες της δικής σας επιχείρησης και τις ιδιαιτερότητες του κλάδου σας ή εκσυγχρονισμός του υπάρχοντος.
*Δείτε τα βασικά χαρακτηριστικά των e-shops της iservices

Mobile content - Mobile apps
Προβολή του περιεχομένου της ιστοσελίδας σας σε κινητά τηλέφωνα, iphone. Δημιουργία mobile εφαρμογών για IOS, android, windows.
*Δείτε αναλυτικά


Μετάφραση του περιεχομένου της ιστοσελίδας σας
Μετάφραση σε όποιες γλώσσες επιθυμείτε σε συνεργασία με πιστοποιημένους μεταφραστές σε ειδικές τιμές που έχουμε εξασφαλίσει για σας.


SEO, web marketing & κοινωνικά δίκτυα
Προώθηση στις μηχανές αναζήτησης, δημιουργία σελίδων και προώθηση στα social media (twitter, facebook κλπ), σχεδιασμός της κατάλληλης προβολής στο διαδίκτυο (affiliates, adwords, προβολή σε ηλεκτρονικές αγορές, σε market places) για να μπορούν να σας βρίσκουν και αυτοί που δεν σας γνωρίζουν και να διευρύνετε το πελατειακό σας κοινό στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
*Δείτε αναλυτικά


Ξενόγλωσσες multimedia εφαρμογές
Η δημιουργία πολύγλωσσων παρουσιάσεων σε CD, DVD ή Business Card CD's, με τη χρήση εφαρμογών πολυμέσων (multimedia presentations) αποτελεί ένα σύγχρονο εργαλείο για την προώθηση προϊόντων, υπηρεσιών, ιδεών, εργασιών κλπ.
*Δείτε αναλυτικά


Μελέτη αξιοποίησης διαδικτύου με εξαγωγικό προσανατολισμό και στόχους
Μελέτη που θα παρουσιάζει και θα καταδεικνύει με ποιους τρόπους σας συμφέρει να αξιοποιήσετε καλύτερα το διαδίκτυο, πως μπορείτε πιο εύκολα να προσελκύσετε πελάτες, τι κάνουν οι ανταγωνιστικές επιχειρήσεις, πως εσείς μπορείτε να βρεθείτε σε πλεονεκτική θέση.
*Δείτε αναλυτικά


Εφαρμογή newsletter
Σχεδιάζουμε για σας το newsletter της επιχείρησής σας και παράλληλα σας προμηθεύουμε το πιο εύχρηστο και οικονομικό πρόγραμμα δωρεάν μαζικής αποστολής mail. Έτσι μόνοι σας θα μπορείτε εύκολα να στέλνετε σε τακτά χρονικά διαστήματα, με μηδενικό κόστος, newsletter στους πελάτες σας, για να γνωρίζουν τα νέα προϊόντα σας, τις προσφορές σας κλπ.


Ψηφιακή επίδειξη προϊόντων
Εφαρμογή παρουσίασης προϊόντων σε ipad & σε διαδραστικούς πίνακες.


Πανοραμική φωτογράφιση και εικονική περιήγηση του εκθεσιακού χώρου της επιχείρησής σας Φωτογράφιση 360 μοιρών του καταστήματός σας και εφαρμογή εικονικής περιήγησης (virtual tour), ώστε να μπορεί κάποιος να περιηγηθεί σε αυτό, μέσω της ιστοσελίδας σας.
*Δείτε αναλυτικά


Επεξεργασία περιεχομένου - υποστήριξη
Δημιουργία περιεχομένου (συγγραφή και επεξεργασία κειμένων) από επαγγελματίες δημοσιογράφους και υπηρεσίες υποστήριξης για multimedia εφαρμογές (cd, dvd) και την ιστοσελίδα σας.


Web conference εφαρμογή
Εγκατάσταση web conference εφαρμογής για τηλεδιασκέψειςς, meeting με συνεργάτες και μεταπωλητές ανά τον κόσμο, διοργάνωση σεμιναρίων εξ αποστάσεως (webinars), ημερίδων κλπ.
*Δείτε αναλυτικά


Elearning εφαρμογή
Δημιουργία ιστοσελίδας και εγκατάσταση εύχρηστης πλατφόρμας LMS (elearning) για εκπαίδευση εξ αποστάσεως χωρίς χρονικούς και χωρικούς περιορισμούς. Δυνατότητα ηλεκτρονικών πληρωμών.
*Δείτε αναλυτικά


Φωτορεαλιστική απεικόνιση
Εφαρμογή με την οποία μπορεί να βλέπει ο πελάτης σας τα προϊόντα σας, στην ιστοσελίδα σας, σε εικονική πραγματικότητα (προσαρμοσμένα φωτορεαλιστικά στο χώρο). Εντυπωσιάζει και καταρρίπτει αμφιβολίες πώς ένα προϊόν θα «σταθεί» στο χώρο.
*Δείτε αναλυτικά


Λογισμικό ασφάλειας ηλεκτρονικών πληροφοριών
κρυπτογράφησης, back up και λογισμικό ανίχνευσης και Επεξεργασίας Αστοχιών



Σας προσφέρουμε Δωρεάν την εμπειρία μας


Οι πελάτες και συνεργάτες μας μπορούν, προαιρετικά, να εκμεταλλευτούν ΔΩΡΕΑΝ την εμπειρία της iservices για να αξιοποιήσουν όσο το δυνατόν καλύτερα τις δυνατότητες που προσφέρει το πρόγραμμα «Εξωστρέφεια & ανταγωνιστικότητα» ώστε να καταστήσουν το διαδίκτυο "βιτρίνα" προβολής για την εταιρία τους, μέσον προσέλκυσης νέων πελατών ή μεταπωλητών και επίτευξης στόχων εξαγωγικού προσανατολισμού.

**Επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας, αφού όσο περισσότερο χρόνο διαθέτουμε, τόσο καλύτερη πρόταση θα υποβάλετε.






NEW TECHNOLOGIES SERVICES


Κ.Καραμανλή 78, Καλαμαριά - 55134, Θεσσαλονίκη
Τηλ: 2310 455254, 2310 454250, Fax: 2310 455236
website: www.iservices.gr, e-mail: info@iservices.gr





www.iservices.gr: Παροχή Υπηρεσιών Διαδικτύου | Web & Media Solutions | E-shop




Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας. Είστε εγγεγραμμένη-ος στην ΛΙΣΤΑ μας. Εάν δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε mail μας επικοινωνήστε μαζί μας για την διαγραφή σας. Η αποστολή του παρόντος email δεν είναι spam, και γίνεται σε πλήρη εφαρμογή της κείμενης νομοθεσίας, και ειδικότερα του ν.3471/2006, στα πλαίσια της ενημέρωσής σας. Αν για οποιονδήποτε λόγο επιθυμείτε να εξαιρεθείτε από την παρούσα λίστα ενημέρωσης, παρακαλούμε κάντε κλικ εδώ: unsubscribe

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα