Ψωμί ή καρπούζι; Καρπούζι ή ψωμί; Ένα έδεσμα που συνδυάζει δύο διαφορετικές εικόνες, γεύσεις και υφές. Αυτήν του καρπουζιού στο χρώμα και την όψη και αυτή του ψωμιού στη γεύση! Δεν είναι παράξενο πλέον οι αρτοποιοί και οι σεφ στον κόσμο να εμπνέονται από τον κόσμο των φρούτων και των λαχανικών και να δίνουν στις δημιουργίες τους παρόμοια όψη. Αυτό κάνουν και στο αρτοποιείο του Jimmy στο Jiahosi της Ταϊβάν. Δημιουργούν μοναδικά ψωμιά που μοιάζουν με καρπούζια.
Είτε πρόκειται για κλασική φραντζόλα είτε για ψωμί του τοστ. Ο επισκέπτης βλέπει μπροστά του ένα τετράγωνο καρπούζι, με πράσινο εξωτερικό περίβλημα. Μόλις το ψωμί κοπεί στο εσωτερικό του βλέπουμε μια ροζ αφρώδη σάρκα και σταφίδες εν είδει κουκουτσιών. Συνήθως οι αρτοποιοί χρησιμοποιούν πράσινο τσάι για να χρωματίσουν το εξωτερικό του ψωμιού και φράουλες για το εσωτερικό ενώ από εκεί και πέρα αφήνουν τη φαντασία τους ελεύθερη για να πλησιάσουν όσο το δυνατόν περισσότερο την εμφάνιση του καρπουζιού!
Είτε πρόκειται για κλασική φραντζόλα είτε για ψωμί του τοστ. Ο επισκέπτης βλέπει μπροστά του ένα τετράγωνο καρπούζι, με πράσινο εξωτερικό περίβλημα. Μόλις το ψωμί κοπεί στο εσωτερικό του βλέπουμε μια ροζ αφρώδη σάρκα και σταφίδες εν είδει κουκουτσιών. Συνήθως οι αρτοποιοί χρησιμοποιούν πράσινο τσάι για να χρωματίσουν το εξωτερικό του ψωμιού και φράουλες για το εσωτερικό ενώ από εκεί και πέρα αφήνουν τη φαντασία τους ελεύθερη για να πλησιάσουν όσο το δυνατόν περισσότερο την εμφάνιση του καρπουζιού!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα