Η ρηχότητα και ο ναρκισσισμός, που χαρακτηρίζει την εσωτερική και κυρίως την εξωτερική πολιτική του ΤΡΑΜΠ, κάθε στιγμή, μπορεί να προκαλέσουν, καταστροφικές περιφερειακές συγκρούσεις.
ΓΙΑΝΝΗΣΜΑΓΚΡΙΩΤΗΣ |
Με προσωπικά tweets, αυτοθαυμάζεται, για την κρίση, που προκάλεσε στον Περσικό Κόλπο, στο ονομα της αντιτρομοκρατικης του στρατηγικης, ενώ γνωρίζει ότι ολες οι χωρες του κόλπου, στον ένα ή άλλο βαθμό, ενισχύουν την τρομοκρατία των τζιχαντιστών, για τα δικά τους συμφέροντα, η κάθε μια.
Και από πίσω, τρέχει το Υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ, να μαζέψει τους πολιτικούς και επικοινωνιακούς τοιχοδιωκτισμούς του , που αν συνεχιστούν, θα αποσταθεροποιήσουν, ακόμη περισσότερο την ασταθή και γεμάτη συγκρούσεις περιοχή και θα τινάξουν στα ύψη, τις τιμές των υδρογονανθράκων.
Φρόντισε επίσης, επιστρέφοντας στην Ουάσιγκτον, να ανακοινώσει, ότι δεν θα υπογράψει την συμφωνία των Παρισίων, για την Κλιματική αλλαγή.
Ακόμη, ένα δώρο στους κερδοσκόπους ρυπαντές του περιβάλλοντος, ακόμη ένα πλήγμα στο περιβάλλον περιβάλλον, το σήμερα και το αύριο του κόσμου.
Ακόμη, ένα πλήγμα, στην οικονομία και την απασχόληση της ΕΕ, που είχε επενδύσει στις ΑΠΕ.
Αυτό, θα πλήξει την παγκόσμια οικονομία και κυρίως της Ευρώπης, της Κίνας και της Ιαπωνίας και θα ευνοήσει τις χώρες, που παράγουν υδρογονάνθρακες, με πρώτες τις ΗΠΑ.
Αυτό, θα πλήξει την παγκόσμια οικονομία και κυρίως της Ευρώπης, της Κίνας και της Ιαπωνίας και θα ευνοήσει τις χώρες, που παράγουν υδρογονάνθρακες, με πρώτες τις ΗΠΑ.
Ακόμη, εύκολα καταλαβαίνει κάποιος, ότι τα γρήγορα υπερκέρδη των Πετρελαιοπαραγωγών χωρών, μεταξύ των άλλων και της Σαουδικής Αραβίας, θα υπερκαλύψουν, τα μεγάλα ελλείμματα, που παρουσιάζουν τα τελευταία χρόνια οι χώρες αυτές, λόγω της πτώσης, των τιμών.
Θα καλύψει επίσης και το κόστος των όπλων, ύψους 120 δις $, που πούλησε ο ΤΡΑΜΠ, στην Σαουδική Αραβία, στην ίδια επίσκεψη στο Ριάντ, πριν λίγες ημέρες.
Και η Ρωσία, ακόμη μία φορά σε δίλημμα.
Να καταγγείλει τον Τραμπ, για την επίθεση στο Ιράν, σύμμαχο της Μόσχας, ή να καρπωθεί την άνοδο των τιμών, που προκαλεί η κρίση, ως εξαγωγέας υδρογονανθράκων;
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα