Σελίδες

Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2018

Και σε Καμμένο, Γαβρόγλου, Κοντονή η μια απειλητική επιστολή προς Κοτζιά: Θα μπει ο στρατός στη Βουλή, αν υπογράψετε για το Σκοπιανό

Και απειλητικό τηλεφώνημα; στον Νίκο Κοτζιά. Προηγήθηκε η χειρόγραφη επιστολή στον ΥΠΕΞ με την απειλή: Έχουμε τρείς σφαίρες για σένα.
Συναγερμός έχει σημάνει μετά την αποκάλυψη από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Τόσκα ότι εστάλησαν απειλητικές επιστολές στον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά και σε άλλους υπουργούς.
Συνολικά εστάλησαν δύο επιστολές στον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά, η μια από αυτές χειρόγραφη και η οποία κοινοποιήθηκε και σε τέσσερις ακόμη υπουργούς.
Η κοινοποίηση της δεύτερης επιστολής έγινε και στους υπουργούς Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο, Παιδείας Κ. Γαβρόγλου και Δικαιοσύνης Στ. Κοντονή.
Μέχρι αυτή τη στιγμή, λόγω απουσίας κάποιων από τους υπουργούς που φαίνεται στη χειρόγραφη επιστολή να τους έχει γίνει κοινοποίηση, οι Αρχές δεν έχουν καταφέρει ακόμα να διασταυρώσουν εάν πράγματι ο αποστολέας έχει στείλει και σε αυτούς την υβριστική επιστολή που έστειλε στον υπουργό Εξωτερικών ή όχι.
Πρόκειται για την επιστολή στην οποία ο συντάκτης αφού εξύβριζε τους 300 βουλευτές, έκλεινε με τη φράση «να μπει επιτέλους ο στρατός στη Βουλή».
Νωρίτερα ο Νίκος Κοτζιάς είχε παραλάβει την απειλητική επιστολή με την οποία άγνωστος τον απειλούσε με «τρεις σφαίρες», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.
Υπενθυμίζεται πως η επιστολή στάλθηκε με το ταχυδρομείο και δεν υπήρχαν στοιχεία αποστολέα, ενώ ο άγνωστος απέφυγε να χρησιμοποιήσει έστω και ένα ψεύτικο στοιχείο ταυτότητας.
Είχε προηγηθεί η απειλητική επιστολή στον Νίκο Κοτζιά η οποία όμως ήταν χειρόγραφη, και η οποία έκανε λόγο «για τρία φυσίγγια».

Και οι δύο επιστολές, μαζί με τους φακέλους, έχουν σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια για να εξεταστούν για DNA και αποτυπώματα.
Και απειλητικό τηλεφώνημα
Εκτός από τις επιστολές έγινε και ένα απειλητικό τηλεφώνημα στο υπουργείο Εξωτερικών, με αποδέκτη τον Ν. Κοτζιά, από αριθμό ο οποίος έχει ήδη ταχτοποιηθεί και αναζητείται ο κάτοχος του αριθμού.

Η απάντηση Κοτζιά

Με ένα tweet που ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό, ο υπουργός Εξωτερικών καταδεικνύει συγκεκριμένα συστήματα, έντυπα και κανάλια, ως τους ηθικούς αυτουργούς των απειλών που δέχτηκε, με ανώνυμες απειλές για τη ζωή του.

Την επιστολή, η οποία ανέφερε προς τον Νίκο Κοτζιά ότι «έχουμε τρεις σφαίρες για σένα», αποκάλυψε ο Νίκος Τόσκας, σε δηλώσεις του στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

Ο ΥΠΕΞ καλεί, μάλιστα, τη Νέα Δημοκρατία και την Ιερά Σύνοδο να καταδικάσουν τις απειλές εναντίον του «χωρίς μεν και αλλά».

Ακολουθεί η πλήρης ανάρτηση:

«Επί χρόνια, συγκεκριμένα συστήματα, έντυπα και κανάλια με συκοφαντούν ώστε να με στοχοποιήσουν. Τους ενοχλεί ότι δεν με κρατά κανείς. Είναι οι ηθικοί αυτουργοί των απειλών για τη σωματική ακεραιότητα και ζωή μου. Περιμένω ΝΔ και Ιερά Σύνοδος να τις καταδικάσουν χωρίς μεν και αλλά».

Nikos Kotzias@NikosKotzias


Επι χρόνια συγκεκριμένα συστήματα, έντυπα και κανάλια με συκοφαντούν ώστε να με στοχοποιήσουν. Τους ενοχλεί οτι δεν με κρατα κανεις. Είναι οι ηθικοί αυτουργοί των απειλών για τη σωματική ακεραιότητα και ζωή μου. Περιμένω ΝΔ και Ιερά Σύνοδος να τις καταδικάσουν χωρίς μεν και αλλά.
10:17 AM - Feb 2, 2018
6464 Replies
187187 Retweets
341341 likes
Twitter Ads info and privacy


Κύκλοι του υπουργείου Εξωτερικών, τους οποίους επικαλείται το Αθηναϊκό Πρακτορείο, υπογραμμίζουν ότι οι συνεχείς συκοφαντίες σε βάρος του ΥΠΕΞ διαμορφώνουν την ατμόσφαιρα αυτή.

Παράλληλα, καταδικάζουν κατηγορηματικά τις απειλές αυτές, για προσθέσουν ότι (οι απειλές) δεν θα σταθούν εμπόδιο στην αποφασιστικότητα του κ. Κοτζιά για επίτευξη αμοιβαίας αποδεκτής λύσης που θα εξυπηρετεί το εθνικό συμφέρον.

Η Φωτίου για την απειλητική επιστολή σε Κοτζιά: Δεν πρόκειται να τρομοκρατηθούμε

Κόντρα Μαξίμου-ΝΔ με φόντο την απειλητική επιστολή στον υπουργό Εξωτερικών

Πολιτική αντιπαράθεση ξέσπασε ανάμεσα στην κυβέρνηση και την αξιωματική αντιπολίτευση, με αφορμή την απειλητική επιστολή στον υπουργό Εξωτερικών με το μήνυμα «έχουμε 3 σφαίρες για σένα».

«Μετά τις “σφαίρες για τους προδότες” που υποσχόταν η επικεφαλής ακροδεξιού κόμματος, σε κάλεσμά της για το συλλαλητήριο της Κυριακής, σήμερα οι σφαίρες έφθασαν με απειλητικές επιστολές στον Νίκο Κοτζιά», ανέφερε αρχικά σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού.

Και επισήμανε: «Η Νέα Δημοκρατία εδώ και δύο ημέρες δεν έχει βρει ούτε μία λέξη για να καταδικάσει τις φασιστικές απειλές».

«Όσοι αγκαλιάζουν την ακροδεξιά, χαϊδεύουν τα αυτιά των μισαλλόδοξων πατριδοκάπηλων και επιχειρούν να διχάσουν τους Έλληνες, ας αναλάβουν τις ευθύνες τους», πρόσθεσε το Μέγαρο Μαξίμου.

«Εν αντιθέσει με άλλους, είναι διαχρονικά αυταπόδεικτο ότι η ΝΔ καταδικάζει απερίφραστα τη βία από όπου και αν προέρχεται και προφανώς αυτό ισχύει και για τις απειλές εναντίον του Υπουργού Εξωτερικών», τόνισε από την πλευρά της, η αξιωματική αντιπολίτευση, σε ανακοίνωση της, με αφορμή την απειλητική επιστολή στον ΥΠΕΞ.

Και σημείωσε η Πειραιώς: «Κατά τα λοιπά, το ποιος δείχνει ανοχή στη βία και κυρίως ποιος εξακολουθεί να διχάζει τους Έλληνες, το γνωρίζουν πολύ καλά οι πολίτες».

Απάντηση της Ιεράς Συνόδου στον Υπουργό Εξωτερικών

Κύκλοι της Ιεράς Συνόδου παρατήρησαν, σήμερα, ότι ουδείς αντιλαμβάνεται γιατί ο κ. Κοτζιάς, επωνύμως αυτή τη φορά, απευθύνεται στην Ιερά Σύνοδο και στην Εκκλησία.

Προφανώς, η καταδίκη είναι αυτονόητη, τονίζουν οι ίδιοι.

Σημειώνεται ότι ο υπουργός Εξωτερκών με ανάρτησή του το πρωί στο twitter για τις εναντίον του απειλές, καλούσε «ΝΔ και Ιερά Σύνοδος να τις καταδικάσουν χωρίς μεν και αλλά»

Η απάντηση Κοτζιά για τις σφαίρες: Συγκεκριμένα συστήματα οι ηθικοί αυτουργοί των απειλών για τη ζωή μου

Αμανατίδης στον realfm: Δεν μας φοβίζουν οι απειλές για σφαίρες - Αιχμές κατά Νίμιτς για τις δηλώσεις στα Σκόπια

Δεν μας πτοούν ούτε μας φοβίζουν οι απειλές για σφαίρες, ήταν το ξεκάθαρο μήνυμα του υφυπουργού Εξωτερικών, Γιάννη Αμανατίδη, με αφορμή την απειλητική επιστολή που έλαβε ο Νίκος Κοτζιάς.

Όπως είπε μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του realfm 97,8 και τον Νίκο Στραβελάκη, ο ίδιος δεν έχει λάβει απειλητικό μήνυμα, ενώ για την επιστολή στον ΥΠΕΞ σχολίασε:

«Θέλω να πω με όση φωνή μεγάλη έχω, με όλη μου τη ψυχή, την, με κατηγορηματικό και απόλυτο τρόπο, καταδίκη των ενεργειών αυτών. Μιλάμε για ενέργειες που πρέπει να καταδικαστούν από το σύνολο του πολιτικού κόσμου γιατί είναι απέναντι και στον υπουργό Εξωτερικών αλλά απέναντι στη Δημοκρατία, στην Ελευθερία και στη θέση, την οποία έχει η Ελλάδα».

«Αυτά ούτε μας πτοούν, ούτε μα φοβίζουν για να πράξουμε αυτό που θεωρούμε πατριωτικό καθήκον και ευθύνη», τόνισε ο υφυπουργός Εξωτερικών.

Ο Γιάννης Αμανατίδης σχολίασε και τις δηλώσεις του ειδικού διαμεσολαβητή του ΟΗΕ, ο οποίος υποστήριξε ότι η Αθήνα δεν αρνείται την εθνική ταυτότητα των Σκοπίων.

«Έχουμε διατυπώσει με σαφήνεια τις θέσεις μας. Εμείς δεν ερμηνεύουμε τις δηλώσεις του, δεν ερμηνεύουμε τον Νίμιτς, αλλά και ο κύριος Νίμιτς δεν μπορεί να ερμηνεύει τις δικές μας».

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΟΝ realfm 97.8 Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ


Η απάντηση Κοτζιά για τις σφαίρες: Συγκεκριμένα συστήματα οι ηθικοί αυτουργοί των απειλών για τη ζωή μου

ΠΡΑΤΤΩ: Ντόπια και ξένα συμφέροντα επιζητούν τον διχασμό και την μισαλλοδοξία, με μόνο στόχο την ανατροπή της κυβέρνησης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα