Σελίδες

Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2018

Δίωξη Ναρκωτικών: Με μια βόλτα στην Τριφυλία δύο συλλήψεις για καλλιέργεια χασίς!

Ανακάλυψαν δύο χασισοφυτείες και προχώρησαν σε δύο συλλήψεις χθες το πρωί οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας στην Τριφυλία. Η μία εντοπίσθηκε στον Αγρίλη, όπου το φυτό που καλλιεργούσε δράστης εντυπωσίαζε με τη διάμετρο και τη μορφή του, ενώ η δεύτερη λίγα μέτρα από το νεκροταφείο της Κυπαρισσίας.
Στον Αγρίλη
Στην περιοχή του Αγρίλη χθες το πρωί αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας, σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Ασφαλείας Τριφυλίας, συνελήφθη ένας 39χρονος για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά. Ύστερα από αξιοποίηση στοιχείων, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνα στο σπίτι του 39χρονου. Εκεί βρήκαν μόλις μια ποσότητα 3,4 γραμμάρια χασίς, ενώ η έκπληξη τους περίμενε σε παρακείμενη αποθήκη. Εκεί βρήκαν και κατέσχεσαν ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους 2.504,3 γραμμαρίων, την οποία ο δράστης είχε κρεμάσει για να

αποξηράνει. Επίσης στο χώρο της αποθήκης βρήκαν ένα και μοναδικό φυτό, το οποίο είχε ύψος 2 μέτρων περίπου και μορφή τεράστιου θάμνου με «φούντες».
Στην Κυπαρισσία
Στη δεύτερη περίπτωση, οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας είχαν εντοπίσει με τη βοήθεια του ελικοπτέρου της Αστυνομίας, σε θαμνώδη περιοχή κοντά στο νεκροταφείο της Κυπαρισσίας, φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης. Κατά την επιχείρηση που πραγματοποίησαν χθες το πρωί στο χώρο της βρήκαν και συνέλαβαν εντός έναν 69χρονο.
Η φυτεία είχε καλλιεργηθεί σε ειδικά διαμορφωμένο και κατάλληλα εκχερσωμένο χώρο και αποτελούνταν από 28 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από 1,5 έως 2,5 μέτρα περίπου, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν, ενώ κατασχέθηκε και καλλιεργητικός εξοπλισμός. Αρκετά από τα φυτά οι αστυνομικοί τα βρήκαν στο στάδιο της ωρίμανσης και άλλα κορφολογημένα.
Οι δύο συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κυπαρισσίας, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο διενεργούνται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας. tharrosnews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα