Σελίδες

Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2018

Βέτο Νίκα στη Νέα Δημοκρατία για τον υποψήφιο δήμαρχο Καλαμάτας

Ως προαπαιτούμενο, προκειμένου να είναι υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου, έχει θέσει ο Παναγιώτης Νίκας στη Νέα Δημοκρατία την υπόθεση της διαδοχής του στο δήμο Καλαμάτας και της επιλογής νέου υποψήφιου.
Να συμφωνήσει στο πρόσωπο, το οποίο θα τον διαδεχθεί στο δήμο Καλαμάτας, έχει θέσει ως προαπαιτούμενο στη Νέα Δημοκρατία ο Παναγιώτης Νίκας, προκειμένου να είναι υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου.
Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, ο δήμαρχος Καλαμάτας έχει διαμηνύσει σε όλους τους τόνους στη ΝΔ ότι ο υποψήφιος δήμαρχος, που θα στηρίξει η «γαλάζια»

παράταξη, θα πρέπει να έχει και τη δική του συγκατάθεση.
Υποψήφιος από την υπάρχουσα παράταξη
Με τον τρόπο αυτό, ουσιαστικά, ο δήμαρχος Καλαμάτας επιχειρεί να επιβάλει την άποψή του στη ΝΔ, η οποία είναι ότι ο επόμενος υποψήφιος δήμαρχος Καλαμάτας θα πρέπει να προέρχεται από την παράταξή του. Ο κ. Νίκας, μάλιστα, φέρεται να έχει καταθέσει συγκεκριμένα ονόματα στην ηγεσία της ΝΔ, τα οποία ανήκουν στη δημοτική του ομάδα και ο ίδιος πιστεύει οτι μπορούν να σηκώσουν το βάρος και της υποψηφιότητας και της διοίκησης του δήμου.
«Όχι» στους …αλεξιπτωτιστές
Ο κ. Νίκας, προσπαθώντας να έχει τον τελευταίο λόγο στην υποψηφιότητα της ΝΔ στην Καλαμάτα, είναι προφανές ότι, μεταξύ άλλων, θέλει να προστατεύσει την υστεροφημία του και τα πεπραγμένα του στο δήμο Καλαμάτας. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι το περιβάλλον του κ. Δημάρχου το τελευταίο χρονικό διάστημα σημειώνει ότι «θα είναι καταστροφικό για την πόλη να επιλεγούν πρόσωπα, τα οποία το μόνο προσόν που έχουν είναι ότι βρίσκονται κοντά στο τάδε ή το δείνα πολιτικό πρόσωπο». Η συγκεκριμένη αναφορά δείχνει ότι η πλευρά του Παναγιώτη Νίκα είναι, τουλάχιστον, επιφυλακτική απέναντι στα ονόματα που ακούγονται το τελευταίο χρονικό διάστημα, γεγονός που μπορεί να προκαλέσει σοβαρές και αλυσιδωτές αντιδράσεις στο εσωτερικό της ΝΔ. messiniapress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα