Σελίδες

Σάββατο 23 Μαρτίου 2019

Κάθειρξη 6 ετών στον 27χρονο που έκλεβε τους υπολογιστές από το 24ο Δημοτικό Σχολείο

Σε κάθειρξη 6 ετών, με την έφεση να έχει αναστέλλουσα δύναμη, καταδικάστηκε χθες από το Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων Καλαμάτας ένας 27χρονος, ο οποίος το Μάιο του 2014 κόντεψε να «σηκώσει» όλους τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές του 24ου Δημοτικού Σχολείου στην οδό Ψαρών. 
Μαζί του καταδικάσθηκε και ένας 34χρονος για αποδοχή προϊόντος εγκλήματος, καθώς ήταν αυτός που αγόρασε τον τελευταίο υπολογιστή που είχε κλέψει ο 27χρονος. 
Σε αυτόν επιβλήθηκε φυλάκιση ενός έτους με 3ετή αναστολή. Πάντως, χθες κατά την εκδίκαση κανένας από τους δύο δεν παρευρέθη στη δίκη.
Στις 2 Μαΐου 2014 ο 27χρονος είχε αφαιρέσει από το συγκεκριμένο σχολείο 3 φορητούς υπολογιστές, ενώ στις 14 Μαΐου άλλους 4 υπολογιστές.Το απόγευμα στις 28 Μαΐου ο 27χρονος ξαναμπήκε στο Δημοτικό Σχολείο και έκλεψε άλλον έναν φορητό υπολογιστή. Στη συνέχεια και κοντά στο σχολείο συναντήθηκε με τον 34χρονο και του πούλησε τον υπολογιστή αντί 150 ευρώ. Τότε επενέβησαν αστυνομικοί της Ασφάλειας που είχαν ενημερωθεί για τις κλοπές και τους συνέλαβαν.
Μάλιστα, σε έρευνα που είχε γίνει στο σπίτι του 27χρονου είχε βρεθεί και μικρή ποσότητα ηρωίνης.
Β.Β. 
tharrosnews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα