Σελίδες

Παρασκευή 1 Μαρτίου 2019

Τίμησαν τη μνήμη του Σπύρου Χρονόπουλου στον Δήμο Τριφυλίας


Ενός λεπτού σιγή τήρησε το Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας στη μνήμη του δημοτικού συμβούλου Σπύρου Χρονόπουλου που έφυγε από τη ζωή στις αρχές Φεβρουαρίου.
Μια ανθοδέσμη ήταν ακουμπισμένη στη θέση που καθόταν πάντα στα έδρανα του συμβουλίου, ως ένδειξη ευγνωμοσύνης στα όσα είχε προσφέρει στο Δημοτικό Συμβούλιο και στο δήμο.
Το συμβούλιο σύσσωμο εξέφρασε τα συλλυπητήριά του για το Σπύρο Χρονόπουλο, όπως και για τον πρώην αντιδήμαρχο Κυπαρισσίας Διονύσιο Αλεξόπουλο που πέθανε πριν λίγες ημέρες.
Χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του Συμβουλίου Γιάννης Καλκαβούρας αναφερόμενος στον Σπύρο Χρονόπουλο επισήμανε ότι πάντα ήταν άψογος σε ό,τι είχε αναλάβει, πάντα ερχόταν στα Συμβούλια προετοιμασμένος, πάντα ήταν παρών.
Ο δήμαρχος Παναγιώτης Κατσίβελας σημείωσε χαρακτηριστικά: «Ευχαριστώ το Θεό που μου έδωσε την ευκαιρία να γνωρίσω τον Σπύρο Χρονόπουλο», επισήμανε το θάρρος με το οποίο πάλευε απέναντι στην ασθένειά του και πως παράλληλα εκτελούσε άψογα τα καθήκοντά του, τονίζοντας ότι ήταν ο συνεπέστερος και αποδοτικότερος όλων με εξαιρετικό ήθος.
“Ηταν ένας συνάδελφος που βοήθησε τα μέγιστα στο δήμο” επισήμανε ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Ευστάθιος Ανδρινόπουλος, ενώ ο επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας Σαράντος Κουκούμης τόνισε ότι τον διέκρινε το πολιτικό ήθος και το ήπιο του χαρακτήρα του.      Κ.Μπ. eleftheriaonline

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα