Σελίδες

Κυριακή 5 Μαΐου 2019

ΟΠΕΚΑ: Επίδομα παιδιού Β δόση και προνοιακά επιδόματα - Εγκρίθηκαν τα ποσά

Σύμφωνα με τις δυο αποφάσεις του ΟΠΕΚΑ, εγκρίθηκαν τα χρήματα για την πληρωμή της β δόσης για το επίδομα παιδιού που αναμένετε να γίνει 24 με 27 Μαΐου αλλά και τα προνοιακά επιδόματα Μάιου 2019.
ΟΠΕΚΑ - Επίδομα παιδιού Α21: Δεσμεύθηκε ποσό 153.400.000 ευρώ για β δόση και εκκρεμείς αιτήσεις
Επίδομα παιδιού: Εγκρίθηκε δαπάνη, ύψους 153.400.000 ευρώ, σε βάρος των πιστώσεων του προϋπολογισμού εξόδων του υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, οικονομικού έτους 2019, προκειμένου να χρηματοδοτηθεί ο Οργανισμός Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ) για την κάλυψη της δαπάνης καταβολής του επιδόματος παιδιού Β΄ διμήνου 2019, καθώς και εκκρεμών αιτήσεων προηγούμενων ετών, σύμφωνα με απόφαση της υπουργού Εργασίας Έφης Αχτσιόγλου.
ΟΠΕΚΑ: Δεσμεύτηκε το ποσό για τα προνοιακά επιδόματα Μαΐου 2019

Προνοιακά επιδόματα Μαΐου 2019: Εγκρίθηκε δαπάνη απο τον ΟΠΕΚΑ, ύψους 52 εκατ. ευρώ, για την πληρωμή ισόποσης δαπάνης σε βάρος της πίστωσης του προϋπολογισμού εξόδων του υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, οικονομικού έτους 2019, προκειμένου να επιχορηγηθεί ο Οργανισμός Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ) και να καλυφθούν δαπάνες χορήγησης προνοιακών παροχών σε χρήμα σε 'Ατομα με Αναπηρία.
Αυτό ορίζει απόφαση της υπουργού Εργασίας Έφης Αχτσιόγλου, η οποία αναρτήθηκε στη «Διαύγεια». dikaiologitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα