Σελίδες

Δευτέρα 5 Αυγούστου 2019

Χίος: Πώς έγινε το δυστύχημα με τη μπασκέτα σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα (vid)

Για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή του ο 19χρονος στην Χίο, όταν καταπλακώθηκε από μπασκέτα ενώ έπαιζε με τους φίλους του, αναφέρθηκε αυτόπτης μάρτυρας που έσπευσε στο σημείο της τραγωδίας.
Ο άντρας που εργάζεται σε εστιατόριο κοντά στο σημείο που έγινε το περιστατικό ανέφερε τα εξής:
«Έρχεται σε κατάσταση πανικού ένα παλικάρι και φωνάζει αν υπάρχει κάποιος γιατρός, έγινε ατύχημα. Εμείς τρέξαμε και φωνάξαμε αν υπάρχει κάποιος γιατρός ανάμεσα στους πελάτες του μαγαζιού.
Υπήρχε μια κυρία που δουλεύει στο νοσοκομείο. Κατευθυνθήκαμε όλοι προς το σημείο και βρήκαμε το παιδί να είναι κάτω πεσμένο σε ένα λουτρό από αίμα. Η κυρία που μέτρησε τους σφυγμούς του 19χρονου οι οποίοι ήταν χαμηλοί, κάτι που επιβεβαίωσαν και οι τραυματιοφορείς.
Ο νεαρός είχε χτύπημα στο πίσω μέρος του κεφαλιού και από ότι μας είπαν τα παιδιά που ήταν στο πάρκινγκ, πιο κοντά από εμάς, όταν ακούστηκε το "μπαμ", που έπεσε η μπασκέτα,

στο σημείο έσπευσε κόσμος και τη σήκωσε καθώς είχε πλακώσει το παιδί.
Άνθρωποι που ήταν στο σημείο εικάζουν πως το χτύπημα προκλήθηκε από την πτώση στο έδαφος, ενώ τα τελευταία χρόνια δεν έχω δει κανέναν να κάνει κάποια συντήρηση στις μπασκέτες, οι οποίες είναι πολύ παλιές.»
Παρά τις προσπάθειες των ιατρών και των νοσηλευτών, ο 19χρονος υπέκυψε στα τραύματά του λίγη ώρα αργότερα ενώ είχε ήδη μεταφερθεί στο «Σκυλίτσειο» Νοσοκομείο Χίου για την παροχή πρώτων βοηθειών από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.
Μετά το μοιραίο περιστατικό, ακολούθησε αυτοψία αλλά και επείγουσα προκαταρτική έρευνα με εντολή της Εισαγγελέως Πρωτοδικών Χίου Σπ. Σταυράτη.
Έως τώρα δεν είναι γνωστή η ακριβής ημερομηνία που κατασκευάστηκε η μπασκέτα, ενώ ακόμα παραμένει άγνωστος ο εργολάβος που ανέλαβε την κατασκευή του έργου.
Οι φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας μαρτυρούν ότι η ποιότητα της κατασκευής ήταν πρόχειρη, αφού η μπασκέτα ήταν μόλις μερικά εκατοστά μέσα στο έδαφος. Πηγή: politischios.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα