Σελίδες

Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2021

Διαφωνίες για τον τηλεοπτικό αναμεταδότη στα Φιλιατρά


Φωτιές άναψε στο Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας το ξήλωμα του παράνομου τηλεοπτικού αναμεταδότη στα Φιλιατρά, μετά και την πρόσφατη ανακοίνωση του δημάρχου Γιώργου Λεβεντάκη.
Οι ενέργειες αυτές εκθέτουν και το δήμο και το δήμαρχο, είπε ο δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Μερκούρης. Για να συμπληρώσει πως αν θέλει να κάνει δωρεά ο δήμαρχος, να έρθει το θέμα στην Οικονομική Επιτροπή και να πάει στη συνέχεια στην τεχνική υπηρεσία να οριοθετήσει πού θα μπει ο αναμεταδότης και με ποιες προδιαγραφές.
Ο Παναγιώτης Τσαφαράς σημείωσε πως με τις ανακοινώσεις του δημάρχου μπαίνει λάσπη στον ανεμιστήρα. Αν υπάρχουν κάποιοι που το κατήγγειλαν, αν υπάρχουν κάποιοι που δουλεύουν εις βάρος του δήμου, να το πει ο δήμαρχος στο Δημοτικό Συμβούλιο, μην αφήνουμε σκιές προς όλες τις κατευθύνσεις, ανέφερε.
Εγκαλείτε το δήμαρχο για προσπάθειες που κάνει ιδίοις εξόδοις, τόνισε ο αντιδήμαρχος Σωτήρης Μπακούρος σε έντονο ύφος. Έχει βάλει από την τσέπη του περίπου 100.000 ευρώ για τη λειτουργία του δήμου και τον εγκαλείτε για τις κεραίες, συμπλήρωσε. Για να συνεχίσει λέγοντας ότι ο Λεβεντάκης ήρθε για να προσφέρει στην Τριφυλία, δεν είναι όλοι εδώ για να προσφέρουν, όλοι να μαζευτούμε δεν μπορούμε να ανακόψουμε το Λεβεντάκη. Κ.Μπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα