Σελίδες

Παρασκευή 3 Ιουνίου 2022

Ο Εμπορικός Σύλλογος Μελιγαλά ενώνει τη φωνή του για το Πύργος-Καλό Νερό-Τσακώνα


Τη φωνή του στη διεκδίκηση για την κατασκευή του δρόμου Πύργου-Καλού Νερού-Τσακώνας προσθέτει στους φορείς που διεκδικούν το έργο ο Εμπορικός και Επαγγελματικός Σύλλογος Μελιγαλά "Ο Ερμής", ενόψει της έναρξης εργασιών κατασκευής του οδικού άξονα Πάτρα - Πύργος. Τονίζει ότι το έργο αυτό αποτελεί καθολικό αίτημα των τοπικών και παραγωγικών φορέων του Νομού Μεσσηνίας και όχι μόνο και καλεί όλους τους αρμόδιους φορείς να συμπορευτούν για την ολοκλήρωση του οδικού άξονα και τη διασύνδεσή του με την Τσακώνα.
Συγκεκριμένα, στη διαμαρτυρία του ο Εμπορικός Σύλλογος Μελιγαλά αναφέρει:
"[...]Η ολοκλήρωση του υπόλοιπου οδικού άξονα είναι απαραίτητη τόσο για την οδική ασφάλεια των πολιτών όσο και για την τουριστική και επιχειρηματική ανάπτυξη του τόπου. Οι πρωτόγνωρες δύσκολες συνθήκες που βιώνει η Ελληνική επιχειρηματικότητα κάνουν απαραίτητο κάθε έργο που θα οδηγήσει στην ανάπτυξη.
Καλούμε όλους τους αρμόδιους φορείς να συμπορευτούν για την ολοκλήρωση του οδικού άξονα και τη διασύνδεσή του με την Τσακώνα, ενός ασφαλούς άξονα που θα οδηγήσει στην ανάπτυξη και την εξωστρέφεια".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα