Σελίδες

Τετάρτη 3 Αυγούστου 2022

Περιστέρι: Πληροφορίες ότι ο σύντροφος της 17χρονης κρύβεται σε σπίτι στα βόρεια προάστια


Σε εξέλιξη βρίσκεται το ανθρωποκυνηγητό της αστυνομίας για τον εντοπισμό του συντρόφου της 17χρονης που δολοφονήθηκε τη Δευτέρα το βράδυ στο Περιστέρι. Τα ίχνη του χάθηκαν από τη στιγμή που βρέθηκε η σορός της ανήλικης στο διαμέρισμά της, ενώ σύμφωνα με μαρτυρίες ήταν και ο τελευταίος άνθρωπος που την είδε πριν δολοφονηθεί.
Η αστυνομία αλλά και μέλη της ομάδας ΔΙΑΣ έχουν "χτενίσει" το κέντρο και τα δυτικά προάστια, ωστόσο δεν έχουν καταφέρει να τον εντοπίσουν. Πάντως, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του ΣΚΑΙ, ο πακιστανικής αγωγής άντρας κρύβεται σε κάποιο σπίτι φιλικού του προσώπου στα βόρεια προάστια και δεν έχει φύγει από τη χώρα.
Πάντως, οι αστυνομικές αρχές δεν αποκλείουν το γεγονός ο φερόμενος ως δράστης να προσέλθει μόνος του στο αστυνομικό τμήμα για να καταθέσει.
Το χρονικό της δολοφονίας
Η μητέρα του άτυχου κοριτσιού και η αδερφή της είχαν φύγει από το σπίτι στις 16:00 το μεσημέρι της Δευτέρας προκειμένου να εργαστούν σε κατάστημα πώλησης έτοιμων τροφίμων. Τότε φαίνεται να πήγε στο σπίτι ο 22χρονος από το Πακιστάν, ο οποίος είχε κλειδιά του σπιτιού, καθώς δεν βρέθηκαν ίχνη παραβίασης του.
Από τις 18:00 το απόγευμα της Δευτέρας, η μητέρα καλούσε την 17χρονη, αλλά αυτή δεν απαντούσε στα τηλέφωνα. Μετά τις 21:00 το βράδυ και ενώ προσπαθούσαν να επικοινωνήσουν με την Νικολέτα χωρίς να έχουν απόκριση, άρχισαν να ανησυχούν. Η μικρότερη αδερφή μαζί με τον σύντροφο της μητέρας (Σύρος στην καταγωγή) πήγαν στο σπίτι για να δουν τι συμβαίνει, και βρέθηκαν μπροστά στο άγριο έγκλημα.

   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα