Σελίδες

Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2022

Νοσοκομείο Καλαμάτας: Ουρές και ταλαιπωρία για ραντεβού στα εξωτερικά ιατρεία

Φοβερή είναι η ζήτηση του κόσμου της Μεσσηνίας και όχι μόνο για τα τακτικά εξωτερικά ιατρεία του Νοσοκομείου Καλαμάτας.
Χθες, πρώτη μέρα των ραντεβού, στα εξωτερικά ιατρεία, όπως ενημερώνει η διοίκηση της μονάδας κλείστηκαν 902 ραντεβού, είτε με φυσική παρουσία είτε τηλεφωνικά. Τα 700 μέσω τηλεφώνου και 202 με φυσική παρουσία, με τον κόσμο να περιμένει υπομονετικά στην ουρά.
Από τα 902 ραντεβού τα 249 αφορούν τους οφθαλμιάτρους και τα 153 το δερματολογικό, καθώς πρόκειται για τις δύο ειδικότητες που έχει μεγαλύτερη ανάγκη ο κόσμος.
Από τα παραπάνω στοιχεία, η διοίκηση παρατηρεί πως γίνεται αντιληπτή η μεγάλη ζήτηση και ο μεγάλος φόρτος των τηλεφωνικών γραμμών και του κοινού ήδη από την πρώτη μέρα.
Υπενθυμίζει ότι οι συμπολίτες μας μπορούν να κλείνουν τα ραντεβού τους, για Οκτώβριο, Νοέμβριο και Δεκέμβριο, από Δευτέρα έως Παρασκευή, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, καθ’ όλη τη διάρκεια του τριμήνου. Κάνει γνωστό, επίσης, ότι έχουν αυξηθεί τα διαθέσιμα ραντεβού στις περισσότερες ειδικότητες αιχμής.
Τα ραντεβού θα κλείνονται είτε τηλεφωνικά από τις 9 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι στα τηλέφωνα 27210-46691, 692, 693, είτε με φυσική παρουσία στην γραμματεία τακτικών ιατρείων.
Σύμφωνα με την ενημέρωσή μας από την αρμόδια υπηρεσία του νοσοκομείου, χθες πρώτη μέρα που άνοιξαν τα ραντεβού και υπάρχει πάντα η μεγαλύτερη ζήτηση, πέρα από τις 3 τηλεφωνικές γραμμές, στη γραμματεία τον κόσμο εξυπηρετούσαν 5 άτομα, τα οποία καθημερινά εξυπηρετούν 150 άτομα τουλάχιστον που προσέρχονται στα ραντεβού τους.
Από την ίδια υπηρεσία μας ενημέρωσαν, ότι στα τακτικά εξωτερικά ιατρεία του Νοσοκομείου Καλαμάτας κλείνουν ραντεβού και προσέρχονται άτομα από την Αρκαδία, τη Λακωνία και την Ηλεία.
Ακόμα, μας ανέφεραν ότι το 14500 που έκλεινε παλιότερα ραντεβού και για το νοσοκομείο της μεσσηνιακής πρωτεύουσας καταργήθηκε από τη διοίκηση, γιατί διαμαρτυρόταν ο κόσμος για την υψηλή χρέωση της κλήσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα