Σελίδες

Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2022

Τους δημάρχους της Μεσσηνίας έχει καλέσει σε σύσκεψη το μεσημέρι ο περιφερειάρχης για τη διαχείριση των απορριμμάτων

Η διαχείριση των απορριμμάτων και το κλείσιμο των χωματερών των Δήμων της Μεσσηνίας, είναι το θέμα σύσκεψης που θα έχει σήμερα, Πέμπτη, στις δύο μετά το μεσημέρι στην πρώην Νομαρχία, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Παναγιώτης Νίκας, με τους δημάρχους του Νομού (Καλαμάτας, Μεσσήνης, Τριφυλίας, Πύλου-Νέστορος, Οιχαλίας, Δυτικής Μάνης)...
“Η σύσκεψη θα έχει αντικείμενο τη διαχείριση των απορριμμάτων στην Περιφερειακή Ενότητα, με στόχο να σταματήσει η λειτουργία των ΧΑΔΑ και να λυθούν, στο συντομότερο δυνατό χρόνο, τα προβλήματα που έχουν ανακύψει στους Δήμους”, ανακοίνωσε συγκεκριμένα η Περιφέρεια Πελοποννήσου.
Επίσης η Περιφέρεια ενημέρωσε ότι χθες ο περιφερειάρχης είχε συνάντηση με τον αναπληρωτή διευθύνοντα σύμβουλο της “Περιβαλλοντική Πελοποννήσου”, που είναι η εταιρία που υλοποιεί το έργο της κεντρικής διαχείρισης των απορριμμάτων, Γιώργο Αγραφιώτη, στην Τρίπολη. Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης οι αντιπεριφερειάρχες Περιβάλλοντος, Ανδρέας Τσουκαλάς και Διοίκησης και Οικονομίας Χρήστος Λαμπρόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα