Σελίδες

Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2022

Βγήκε εκτός η ανάπλαση της πλατείας των Φιλιατρών – Αντίδραση από παρατάξεις της αντιπολίτευσης

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
Δεν περιλαμβάνεται στην ημερήσια διάταξη της συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου, την ερχόμενη Δευτέρα 28 Νοέμβρη, το θέμα της ανάπλασης της πλατείας Φιλιατρών, παρότι στην προηγούμενη συνεδρίαση λήφθηκε απόφαση για να συζητηθεί και μάλιστα ο πρόεδρος του Σώματος, Γιάννης Μαλτέζος, δεσμεύτηκε ότι θα είναι και 1ο. Η αθέτηση της συμφωνίας και παραβίαση της απόφασης προκάλεσε την αντίδραση των παρατάξεων της αντιπολίτευσης που εκπροσωπούνται από τον Θανάση Πετράκο, τον Παναγιώτη Κάτσαρη, τον Νίκο Γόντικα, τον Γιώργο Δέδε, τον Γιάννη Μπουντρούκα και τη Δήμητρα Λυμπεροπούλου…
Συγκεκριμένα οι εκπρόσωποι των παρατάξεων ζητούν να γίνει ορθή επανάληψη της ημερήσιας διάταξης της συνεδρίασης της Δευτέρας τονίζοντας: «Με έκπληξη είδαμε ότι στην Η.Δ. του προσεχούς Περιφερειακού Συμβουλίου την Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2022 δεν περιλαμβάνονται τα θέματα: «Ανάπλαση Πλατείας Φιλιατρών» και «Όχι στις Ανεμογεννήτριες στο Μαίναλο», που είχαμε αποφασίσει στη συνεδρίαση του προηγούμενου Περιφερειακού Συμβουλίου (15-11-2022) να είναι πρώτα στην Η.Δ..
Συνεπώς με δεδομένο ότι: πέραν των υπογραφών των παρατάξεων μας, υπάρχει απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου και μάλιστα μετά και από δική σας πρόταση κ. Πρόεδρε και με τη σύμφωνη γνώμη του κ. Περιφερειάρχη ότι τα δυο αυτά θέματα θα προταχθούν μαζί με το θέμα του «Ασωπού» , ζητάμε να προχωρήσετε σε Ορθή Επανάληψη της πρόσκλησης και να τροποποιήσετε την Η.Δ. ώστε να προταχθούν τα τρία αυτά θέματα. Η Ορθή Επανάληψη της πρόσκλησης και η τροποποίηση της ΗΔ είναι αναγκαία ώστε να αποφευχθούν καθυστερήσεις και εντάσεις στη συνεδρίαση της Δευτέρας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα