Σελίδες

Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2022

Πώς συνελήφθη ο βιαστής με το τατουάζ: Κρυβόταν σε διαμέρισμα στην Αλβανία, τον πρόδωσε το κινητό του


Στα χέρια των ελληνικών αρχών βρίσκεται ο βιαστής του Παλαιού Φαλήρου, μετά από τις καταγγελίες δύο γυναικών σε βάρος του.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 45χρονος έχει εκδοθεί στην Ελλάδα και αυτή την ώρα βρίσκεται στα κρατητήρια της Ασφάλειας στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, ενώ αργότερα μέσα στην ημέρα θα οδηγηθεί στον ανακριτή.
Ο καταζητούμενος μέχρι χθες άνδρας και πατέρας δύο παιδιών, είχε καταφέρει να βρει καταφύγιο στην πατρίδα του, την Αλβανία, περνώντας τα σύνορα από την Κακαβιά την περασμένη Πέμπτη 27 Οκτωβρίου.
Συγκεκριμένα, εντοπίστηκε από άνδρες της αλβανικής αστυνομίας στον Αυλώνα Αλβανίας, στο διαμέρισμα του αδελφού του. Το στίγμα του κινητού του φαίνεται να ήταν αυτό που τον "πρόδωσε" και οδήγησε τις Αρχές στα ίχνη του. Οι αλβανικές Αρχές τα ξημερώματα της Τρίτης, με συντονισμένες κινήσεις εισέβαλαν στο διαμέρισμα και ακινητοποίησαν τον 45χρονο άνδρα, που είχε βρει προσωρινό καταφύγιο εκεί.
Στη συνέχεια τού πέρασαν χειροπέδες και περίπου στις 02:30 τα ξημερώματα, ώρα Ελλάδος, παραδόθηκε στις ελληνικές Αρχές από τους Αλβανούς αστυνομικούς, στα ελληνοαλβανικά σύνορα.
Η ανακοίνωση της σύλληψης από τον Θεοδωρικάκο
Την είδηση της σύλληψης του βιαστή του Παλαιού Φαλήρου, ανακοίνωσε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, με ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
"Ύστερα από μεθοδική έρευνα και την ταυτοποίηση του δράστη και με άριστη συνεργασία με τις αλβανικές αρχές ασφαλείας, βρίσκεται στα χέρια της Ελληνικής Αστυνομίας ο φερόμενος ως δράστης του βιασμού της γυναίκας στο Παλαιό Φάληρο. Θα οδηγηθεί στην ελληνική δικαιοσύνη για την άνανδρη, απάνθρωπη και εγκληματική συμπεριφορά του", γράφει ο Τάκης Θεοδωρικάκος.
Όπως ενημέρωσε επίσης ο κ. Θεοδωρικάκος, ο 45χρονος βιαστής "θα οδηγηθεί στην ελληνική δικαιοσύνη για την άνανδρη, απάνθρωπη και εγκληματική συμπεριφορά του".
Υπενθυμίζεται ότι υπουργός Προστασίας του Πολίτη είχε επικοινωνήσει χθες με τον Αλβανό ομόλογό του για την επιτάχυνση των διαδικασιών εντοπισμού του 45χρονου.
Ψάχνουν κι άλλα θύματα του "βιαστή με το τατουάζ"
Υπενθυμίζεται ότι και οι δύο γυναίκες που είχαν καταγγείλει τον βιαστή στις Αρχές, είχαν αναγνωρίσει το πρόσωπο του μέσα από φωτογραφίες.
Γενετικό υλικό που είχε ληφθεί από το σπίτι του άνδρα, ταυτοποιήθηκε με αυτό που εντοπίστηκε μέσα στο Ι.Χ. της 24χρονης, την οποία αποπειράθηκε να βιάσει τα ξημερώματα της προηγούμενης Κυριακής, αλλά και με το DNA που βρέθηκε στα ρούχα της 34χρονης, που κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού από τον "δράκο", λίγες ώρες μετά σε κοντινή περιοχή.
Την ίδια ώρα, στο μικροσκόπιο των Αρχών βρίσκονται τις τελευταίες ημέρες και άλλες καταγγελίες από γυναίκες στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου, οι οποίες ενδεχομένως να σχετίζονται με τον άνδρα με το τατουάζ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα