Σελίδες

Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2022

Κυριάκος Μητσοτάκης: Αυτός είναι ο λόγος που δεν θα πάει στο Μέτσοβο για να "κλειδώσει" την ημερομηνία εκλογών


"Θα πάω στο Μέτσοβο. Έχουμε αποφάσεις να πάρουμε".
Με αυτά τα λόγια είχε δώσει τροφή στην εκλογολογία ο Πρωθυπουργός, μιλώντας στους κοινοβουλευτικους συντάκτες, την ημέρα της ψήφισης του προϋπολογισμού.
Ήταν ο ίδιος που άνοιξε τη συζήτηση, υπονοώντας ότι στο βουνό θα "κλειδώσει" την ημερομηνία των εκλογών, μια ημερομηνία, η οποία έχει συζητηθεί πολύ, αλλά την τελική απόφαση θα την πάρει ο ίδιος ο Πρωθυπουργός.
Έτσι λοιπόν, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε αποφασίσει να περάσει λίγες ημέρες στην ηρεμία του βουνού, είναι άλλωστε γνωστό ότι του αρέσει η βόλτα και το ποδήλατο στα ορεινά. Ωστόσο, χθες άλλαξε γνώμη και όπως λένε οι πληροφορίες αμέσως μετά τα κάλαντα στο Μέγαρο Μαξίμου, θα φύγει για τα Χανιά. Τι άλλαξε;
Ο συνωστισμός, όπως όλα δείχνουν, καθώς ο Κυριάκος Μητσοτάκης πληροφορήθηκε ότι το Μέτσοβο θα ήταν γεμάτο "γαλάζιους" γεγονός που δεν θα του έδινε την ευκαιρία να μείνει μόνος, να ξεκουραστεί, να κάνει έναν απολογισμό της διακυβέρνησης του αλλά και να καταλήξει ποιος είναι ο καταλληλότερος χρόνος για την διπλή εκλογική διαδικασία.
Το παζλ δεν είναι εύκολο και όλα θα πρέπει να ληφθούν υπόψη. Το διάστημα που η χώρα θα μείνει "ακυβέρνητη" θα φτάσει συνολικά τους 2 μήνες και όλα πρέπει να συνυπολογιστούν. Οι αποφάσεις ωστόσο μπορούν να ληφθούν και σε κάποιο βουνό της Κρήτης, η δίπλα στην ηρεμία της θάλασσας.
Με την επιστροφή του Πρωθυπουργού από τα Χανιά, το πότε θα γίνουν εκλογές θα είναι το μόνο ερώτημα που θα ζητεί επιτακτικά απάντηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα