Σελίδες

Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2023

Στον ανακριτή 4 από τους εμπλεκόμενους στην υπόθεση διακίνησης κοκαΐνης – Ποιες κατηγορίες αντιμετωπίζουν

Την πόρτα του ανακριτή πέρασαν 4 από τους κατηγορουμένους στην υπόθεση διακίνησης κοκαΐνης στην Αττική, στην οποία έχει εμπλακεί και το όνομα του τραγουδιστή Θέμη Αδαμαντίδη.
Στους παραπάνω περιλαμβάνεται και ο 64χρονος, φερόμενος ως "εγκέφαλος" του κυκλώματος.
Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, εις βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία κατά περίπτωση, για εγκληματική οργάνωση, νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες, καθώς και για παράβαση της νομοθεσίας για ναρκωτικά και όπλα.
Τα μέλη του κυκλώματος φέρεται πως αποκόμισαν περίπου 70.000 ευρώ μέσα σε ένα διάστημα περίπου τριών μηνών, ενώ ανακριτής και εισαγγελέας μετά τις απολογίες τους θα αποφανθούν και για την ποινική μεταχείριση.
Αρνείται τα πάντα ο Θέμης Αδαμαντίδης
Την οποιαδήποτε εμπλοκή του ως "πελάτης” στη σπείρα ναρκωτικών που διοχέτευε κοκαΐνη την Αθήνα, αρνείται ο γνωστός τραγουδιστής Θέμης Αδαμαντίδης, τονίζοντας ότι δεν υπάρχει ένταλμα εις βάρος του και ότι θα προβεί σε αγωγές, για όποιον εμπλέκει το όνομά του.
Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και στην Άννα Σταματιάδου ο Θέμης Αδαμαντίδης, ανέφερε ότι "είναι αλλόκοτα όλα αυτά που γράφονται και αδιακρισία μεγάλη. Έχω δώσει εντολή στον δικηγόρο μου, στον Κούγια και θα κάνει αγωγές σε όσους έχουν εμπλέξει το όνομά μου στο θέμα αυτό”.
Όπως αναφέρει δεν έχει εκδοθεί ένταλμα για τη σύλληψή του και δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την υπόθεση: "Θα δουν αγωγές αυτή τη φορά γιατί τους έχω αφήσει πολλές φορές και δεν έχω ασχοληθεί, αλλά τελικά κάνουν το παν, με οποιονδήποτε τρόπο για να βγάλουν λεφτά και να κονομήσουν σε βάρος μου. Δε γίνονται αυτά τα πράγματα ρε παιδιά”.
Κατέληξε, φανερά ενοχλημένος, λέγοντας: "Ευτυχώς που έχει φύγει η μανούλα μου από τη ζωή, γιατί εάν μάθαινε όλα αυτά αυτή τη στιγμή, θα έφευγε από αυτήν την αιτία”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα