Σελίδες

Πέμπτη 2 Μαρτίου 2023

Θαν. Πετράκος και Δ. Δρούγκας κατηγορούν τη “Λαϊκή Συσπείρωση” για το έργο Ανάπλασης της πλατείας των Φιλιατρών

Τη “Λαϊκή Συσπείρωση Πελοποννήσου” (ΚΚΕ) εγκαλούν οι περιφερειακοί σύμβουλοι της “Αγωνιστικής Συνεργασίας Πελοποννήσου” Θαν. Πετράκος και Δημοσθένης Δρούγκας, μετά την καταψήφιση από το Περιφερειακό Συμβούλιο, κατά τη χθεσινή συνεδρίασή του, της πρότασης για “Ανάκληση της απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής (17/1/2023) για την τροποποίηση της Π.Σ. του έργου Ανάπλαση πλατείας Φιλιατρών με προϋπολογισμό 3.286.000 ευρώ, στα πλαίσια συμμόρφωσης της λειτουργίας της Οικονομικής Επιτροπής και του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου με την απόφαση του ΣτΕ και τον Νόμο”.
Κατηγορούν τη “Λαϊκή Συσπείρωση Πελοποννήσου” ότι «…με το πρόσχημα της δικής της πρότασης “έκανε πλάτες” στον κ. Νίκα και στον κ. Λεβεντάκη και συνέβαλε στο να μην υπερψηφιστεί ή κοινή πρόταση της αντιπολίτευσης» και ότι «με τον τρόπο αυτόν προσέφερε πάλι “δώρο” στον Περιφερειάρχη για να περάσει η θέση του όπως και στον κ. Λεβεντάκη για το φαραωνικό έργο της Πλατείας Φιλιατρών».
Ειδικότερα η ανάρτηση των δύο συμβούλων της “Αγωνιστικής Συνεργασίας Πελοποννήσου” Θαν. Πετράκος και Δημοσθένης Δρούγκας έχει ως εξής:«ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΕΠΕΣΑΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ
Η Λαϊκή Συσπείρωση (ΚΚΕ) για μια ακόμη φορά στο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου με το πρόσχημα της δικής της πρότασης “έκανε πλάτες” στον κ. Νίκα και στον κ. Λεβεντάκη και συνέβαλε στο να μην υπερψηφιστεί ή κοινή πρόταση της αντιπολίτευσης. Με τον τρόπο αυτόν προσέφερε πάλι “δώρο” στον Περιφερειάρχη για να περάσει η θέση του όπως και στον κ. Λεβεντάκη για το φαραωνικό έργο της Πλατείας Φιλιατρών με το οποίο διαφωνεί η τοπική κοινωνία των Φιλιατρών και το Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας. Θερμά συγχαρητήρια συνάδελφοι της Λαϊκής Συσπείρωσης που γίνατε δεκανίκι του κ. Νίκα και του κ. Λεβεντάκη για ένα έργο που διαφωνεί η τοπική κοινωνία».
Ακολουθεί η ανάρτησή τους:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα