Σελίδες

Δευτέρα 3 Απριλίου 2023

Φρίκη στην Ορεστιάδα: Στρατιωτικός ΕΠΟΠ βίασε 14χρονο, τον έστειλε στο νοσοκομείο το θύμα - Συνελήφθησαν και οι δύο


Ανάστατη είναι η κοινωνία στην Ορεστιάδα, μετά την αποκάλυψη ενός πολύ σοβαρού γεγονότος, με εμπλοκή Επαγγελματία Οπλίτη, ο οποίος συνελήφθη.
Σύμφωνα με πληροφορίες λοιπόν, 25χρονος στρατιωτικός ΕΠΟΠ βίασε έναν 14χρονο, ο οποίος στη συνέχεια τον καταδίωξε, τον χτύπησε και προσπάθησε να του αποσπάσει το κινητό. Θύτης και θύμα γνωρίστηκαν μέσω social media.
Όπως προκύπτει από τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η Αστυνομία, ο στρατιωτικός αφότου συναντήθηκαν βίασε τον ανήλικο σε μια αποθήκη. Όταν ο 25χρονος σηκώθηκε να φύγει, το θύμα άρχισε να τον καταδιώκει και όταν τον έφτασε τον γρονθοκόπησε, ενώ επιχείρησε να αποσπάσει το κινητό τηλέφωνο του 25χρονου.
Ο στρατιωτικός μετά τον ξυλοδαρμό του, ειδοποίησε την Αστυνομία με αποτέλεσμα τη σύλληψη και των δύο εμπλεκόμενων στην υπόθεση.
Ο 25χρονος κατηγορείται για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο και προσέλκυση παιδιών για γενετήσιους λόγους, ενώ ο 14χρονος για απόπειρα ληστείας και επικίνδυνη σωματική βλάβη. Ειδοποιήθηκε όπως ήταν αναμενόμενο και η στρατονομία για την υπόθεση.
Ο 25χρονος συλληφθείς στρατιωτικός νοσηλεύεται σε νοσοκομείο στο Διδυμότειχο φρουρούμενος από στρατονόμους.
Ο βιασμός αλλά και η απόπειρα ληστείας έχουν σοκάρει τόσο τον κόσμο που υπηρετεί στο στρατόπεδο μαζί με τον 25χρονο, όσο και την τοπική κοινωνία, που γνωρίζει το 14χρονο θύμα που επίσης έχει συλληφθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα