Σελίδες

Δευτέρα 24 Απριλίου 2023

Ο εορτασμός της εργατικής πρωτομαγιάς από το ΝΤ της ΑΔΕΔΥ


Στο πλαίσιο του εορτασμού της Εργατικής Πρωτομαγιάς το ΝΤ Μεσσηνίας της ΑΔΕΔΥ και το Κοινωνικό Πολυκέντρο της οργάνωσης, θα πραγματοποιήσουν την Τετάρτη, 26.04.2023 στις 7:30 το απόγευμα στο ξενοδοχείο “Rex”, στην Καλαμάτα, εκδήλωση σχετικά με την ιστορία του ελληνικού εργατικού κινήματος. Τη Δευτέρα, 01.05.2023, το ΝΤ της ΑΔΕΔΥ μαζί με το Εργατικό Κέντρο Καλαμάτας θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση και ομιλία στις 10:30 στο Εργατικό Κέντρο Καλαμάτας και στη συνέχεια θα καταθέσουν στεφάνι στο Μνημείο των Λιμενεργατών.
Η σχετική ανακοίνωση του ΝΤ Μεσσηνίας της ΑΔΕΔΥ αναφέρει τα εξής:
«Το ΝΤ ΑΔΕΔΥ Μεσσηνίας μαζί με το Κοινωνικό Πολυκέντρο της ΑΔΕΔΥ στο πλαίσιο του εορτασμού της Εργατικής Πρωτομαγιάς θα πραγματοποιήσουν την Τετάρτη, 26.04.2023 στις 19.30 στο ξενοδοχείο ΡΕΞ στην Καλαμάτα, εκδήλωση σχετικά με την ιστορία του ελληνικού εργατικού κινήματος. Συγκεκριμένα, ο επιστημονικός συνεργάτης ΙΝΕ-ΓΣΕΕ, Δημήτρης Κατσορίδας, θα μιλήσει για την ιστορία του εργατικού κινήματος στην Ελλάδα και στη συνέχεια, η ιστορικός και υπ. διδάκτορας του Ιονίου Πανεπιστημίου, Ηρώ Δεληγιάννη, θα αναφερθεί στην ιστορία του εργατικού κινήματος της Καλαμάτας και ειδικότερα στην εξέγερση των λιμενεργατών το 1934.
Καλούμε όλους και όλες να παρακολουθήσουν τη συγκεκριμένη εκδήλωση τιμής και μνήμης στο εργατικό κίνημα, γιατί …
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ
Και τη Δευτέρα, 01.05.2023, το ΝΤ ΑΔΕΔΥ Μεσσηνίας μαζί με το Εργατικό Κέντρο Καλαμάτας θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση και ομιλία στις 10.30 στο Εργατικό Κέντρο Καλαμάτας και στη συνέχεια θα καταθέσουν στεφάνι στο Μνημείο των Λιμενεργατών.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Δημήτρης Γ. Φαββατάς 
Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Κώστας Γαλιώτος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα