Σελίδες

Πέμπτη 27 Ιουλίου 2023

Εράνη Φιλιατρών: Επιβεβαίωση για Τσατά, στις 31 Ιουλίου η «πρώτη». Δικός της ο Γιάννης Στραβάκος


Ο Αλέκος Τσατάς και επίσημα στο τεχνικό τιμ της Εράνης Φιλιατρών ως άμεσος συνεργάτης του Κώστα Λυμπερόπουλου ενόψει Γ’ Εθνικής, όπως ανακοίνωσαν οι πρωταθλητές Μεσσηνίας
Η ανακοίνωση:
Το Δ.Σ του συλλόγου ενημερώνει πως ο πολύπειρος προπονητής Αλέκος Τσατάς εντάσσεται στο τεχνικό τιμ, ως άμεσος συνεργάτης του Κώστα Λυμπερόπουλου.
Αμφότεροι θα αποτελέσουν το τεχνικό δίδυμο της αγωνιστικής σεζόν 2023-2024, που θα καθοδηγήσει την ομάδα μας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.
Οι πράσινοι θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για τη νέα σεζόν την προσεχή Δευτέρα 31/7. Η πρώτη συνάντηση μεταξύ παικτών και τεχνικής ηγεσίας θα λάβει μέρος στο Παλιό Γήπεδο Φιλιατρών, την Δευτέρα 31/07/2023 και ώρα 19:00.
«Ευχόμαστε καλή σεζόν με υγεία σε όλους τους συλλόγους που ξεκινούν τις προσπάθειές τους.
Το ταξίδι μας στη Γ’ Εθνική αρχίζει με κάθε επισημότητα!», καταλήγει η ανακοίνωση της Εράνης.
Δικός της ο Γιάννης Στραβάκος


Μετά τον Κώστα Ηλιόπουλο και ο Γιάννης Στραβάκος ακολούθησε το δρομολόγιο από το Διαβολίτσι στα Φιλιατρά. Ο μέσος του ΑΟΔ συμφώνησε με τους πρωταθλητές Μεσσηνίας και θα τους ενισχύσει στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, όπως έκανε τα τελευταία χρόνια με τους νερατζούρι αποτελώντας ένα από τα βασικά γρανάζια της ομάδας.
Η ανακοίνωση της Εράνης:
Η δεύτερη θερινή προσθήκη είναι γεγονός για την ομάδα μας, με τον Γιάννη Στραβάκο να αποκτάται με μεταγραφή από το Διαβολιτσι.
Ο πολυσύνθετος αμυντικός μέσος γίνεται κάτοικος Φιλιατρών και ενδυναμώνει τη μεσαία γραμμή του συλλόγου μας.
Τον καλωσορίζουμε στην ποδοσφαιρική οικογένεια της Ερανης και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με τα χρώματα της ομάδας μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα