Σελίδες

Πέμπτη 3 Αυγούστου 2023

Πρεμιέρα Πτωχού από τη Μεσσήνη - Μητσοτάκης “Θέλουμε να δώσουμε κομματικό χρώμα στις εκλογές”

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
Στο προαύλιο του Δημαρχείου Μεσσήνης πραγματοποιήθηκε το απόγευμα η επίσημη παρουσίαση του Δημήτρη Πτωχού, του υποψήφιου περιφερειάρχη Πελοποννήσου της Νέας Δημοκρατίας, από τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, παρουσία του πρώην πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, βουλευτών της Πελοποννήσου, δημάρχων, υποψηφίων δημάρχων, αντιπεριφερειαρχών, περιφερειακών συμβούλων, του γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας Παύλου Μαρινάκη. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατέστησε σαφές ότι για τη Νέα Δημοκρατία οι εκλογές στις Περιφέρειες της χώρας έχουν κομματικό χαρακτήρα…
Είπε συγκεκριμένα: “Θέλουμε να δώσουμε κομματικό χρώμα στις εκλογές. Όχι για να βάψουμε και πάλι τον χάρτη γαλάζιο. Αυτόν τον βάψαμε γαλάζιο δύο φορές στις εκλογές του Μαΐου και του Ιουνίου. Αλλά για ένα πολύ απλό και πρακτικό λόγο: Θέλουμε ανθρώπους οι οποίοι να συμμερίζονται το όραμά μας, με τους οποίους μπορούμε να συνεργαστούμε καλά, οι οποίοι μπορούν να σταθούν αρωγοί στις δικές μας προσπάθειες και εμείς να σταθούμε αρωγοί στο δικό τους αγώνα για τη βελτίωση της ζωής στη δική σας Περιφέρεια”.
Για τον Δημήτρη Πτωχό ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε μεταξύ άλλων ότι “συνδυάζει την τεχνοκρατική επάρκεια με το γνήσιο πάθος για την πολιτική ως μια διαρκή άσκηση της βελτίωσης της ποιότητας ζωής των πολιτών. Και είμαι σίγουρος ότι σε αυτή τη νέα σελίδα, την οποία θα γράψουμε μαζί στο βιβλίο της δικής του προσωπικής διαδρομής, θα είναι και πάλι νικητής και είμαι απολύτως πεπεισμένος ότι με τη στήριξη όλων σας και όλων μας, με στήριξη όλων των κομματικών μας στελεχών αλλά όχι μόνο, ο Δημήτρης πτωχός θα είναι ο επόμενος περιφερειάρχης Πελοποννήσου”. Πρόσθεσε, απευθυνόμενος στον ίδιο τον Δημήτρη Πτωχό, “θα είσαι πραγματικά ένας εξαιρετικός περιφερειάρχης. Να είσαι καλά, καλή δύναμη!”



ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΤΩΧΟΣ

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Πτωχός είπε μεταξύ άλλων ότι “απευθυνόμαστε σε όλους, σε όσους πιστεύουν ότι ήρθε η ώρα η Πελοπόννησος να ανοίξει το βήμα της, να καλύψει το χαμένο έδαφος, να τιμήσει την πολιτική παράδοση που τη θέλει να ηγείται των εξελίξεων στη χώρα. Αυτή τη νέα σελίδα για τον τόπο πρέπει να ανοίξουμε όλοι μαζί. Μαζί θα πάμε την Πελοπόννησο μπροστά”.
Ο υποψήφιος περιφερειάρχης, Δημήτρης Πτωχός, αναφέρθηκε στους άλλους υποψήφιους στην Περιφέρεια Πελοποννήσου σημειώνοντας ότι “περιμένω με ενδιαφέρον τις απόψεις όλων των υποψηφίων. Τίποτα δεν έχουμε να χωρίσουμε. Την επόμενη μέρα μακάρι να ενώσουμε δυνάμεις για το καλό του τόπου. Σέβομαι τις διαδρομές όλων. Δεν θα με ακούσετε ποτέ να μειώνω κανέναν. Ούτε καν κάποιον που προσπαθεί να μειώσει εμένα. Δεν πιστεύω σε αυτή την πολιτική”. Επίσης είπε: “Σέβομαι όποιον προσέφερε στον τόπο μας, ακόμα και αν ήταν λιγότερα απ’ όσα περιμέναμε σαν πολίτες. Ελπίζω οι συνυποψήφιοί μου να δουν ότι η πολιτική των τοξικών αντιπαραθέσεων ανήκει στο παρελθόν και να έχουμε μια γόνιμη προεκλογική περίοδο”.
Ο Δημήτρης Πτωχός παρουσίασε επίσης τους βασικούς άξονες του προγράμματός του για την Περιφέρεια Πελοποννήσου.
Τέλος σημειώνεται ότι τόσο ο Κυριάκος Μητσοτάκης όσο και ο Δημήτρης Πτωχός μίλησαν για τον αείμνηστο δήμαρχο Μεσσήνης, Παύλο Πτωχό, πατέρα του υποψήφιου περιφερειάρχη, ως μια πολύ σημαντική πολιτική προσωπικότητα. Ακόμη ο Δημήτρης Πτωχός ευχαρίστησε θερμά τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Αντώνη Σαμαρά για τη στήριξή τους.   Στ.Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα