Σελίδες

Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2023

ΑΚΗΣ ΚΑΤΡΙΤΣΗΣ: «Στις 8 Οκτωβρίου ενωμένοι βάζουμε οριστικά τέλος στην παρακμή»

Συναντήσεις σε Χριστιανούπολη, Βάλτα, Πύργο και Μουζάκι
«Τα χωριά μας είναι οι ρίζες μας, εσείς είστε οι άνθρωποί μας. Στις 8 Οκτωβρίου ενωμένοι βάζουμε τέλος στην εγκατάλειψη και την απαξίωση. 
Με την εμπιστοσύνη, την αγάπη και την ψήφο σας αλλάζουμε Δημοτική Αρχή στην Τριφυλία και από την 1η Ιανουαρίου 2024 τα χωριά και οι πόλεις μας αναπνέουν οξυγόνο Δημοκρατίας, ελευθερίας, διαλόγου, συνεννόησης, συνεργασίας, δημιουργίας» τόνισε ο υπ. Δήμαρχος Άκης Κατρίτσης στις επισκέψεις του το Σάββατο σε Χριστιανούπολη, Βάλτα, Πύργο και Μουζάκι. Πρόεδροι, πρώην πρόεδροι, υποψήφιοι πρόεδροι, πρόεδροι και μέλη τοπικών συλλόγων και κάτοικοι υποδέχθηκαν θερμά τον κ. Κατρίτση και τους υποψήφιους του συνδυασμού «ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΕΝΩΜΕΝΟΙ» στα χωριά τους μετατρέποντας τις συναντήσεις σε συγκεντρώσεις νίκης! 
Στο Μουζάκι παρόντες ήταν και υποψήφιοι άλλου συνδυασμού στους οποίους ο κ. Κατρίτσης ευχήθηκε καλό αγώνα, έντιμο και δημοκρατικό τονίζοντας πως «εκείνα τα οποία μας ενώνουν είναι περισσότερα από εκείνα που μας χωρίζουν. Αυτό τον πολιτικό πολιτισμό εκφράζω κι ελπίζω να βρω ανταπόκριση κι από εσάς». 
Ο κ. Κατρίτσης άκουσε με προσοχή τα παράπονα, τα προβλήματα, τις ανάγκες, τα αιτήματα και τις προτάσεις που του έθεσαν. Μίλησε για τις προγραμματικές αρχές και θέσεις του συνδυασμού «ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΕΝΩΜΕΝΟΙ» και δεσμεύτηκε ότι θα είναι και «συμπρόεδρος» στις Κοινότητες, με ενεργό ρόλο των προέδρων των οποίων ο λόγος θα μετράει, και με απόδοση της νομοθετημένης πάγιας προκαταβολής, την οποία η απερχόμενη Δημοτική Αρχή ποτέ δεν απέδωσε. 
Τόνισε ότι οι εκλογές της 8ης Οκτωβρίου είναι οι πιο κρίσιμες στην Τριφυλία και ότι στην κάλπη πρέπει να ηττηθούν η αλαζονεία, η έπαρση, ο λαϊκισμός, τη τοξικότητα, η νοσηρότητα, η αδιαφάνεια, η κακοδιοίκηση και τα ψέματα της απερχόμενης Δημοτικής Αρχής. 
«Τέσσερα χρόνια ψέματα. Τέσσερα χρόνια προσβολές. Τέσσερα χρόνια ύβρεις, νταηλίκια και τραμπουκισμοί. Έργο, σοβαρό και ουσιαστικό, μηδέν. Ως εδώ. Στις 8 Οκτωβρίου ενωμένοι βάζουμε οριστικά τέλος στην παρακμή» τόνισε ο Άκης Κατρίτσης καταχειροκροτούμενος δηλώνοντας σίγουρος για τη νίκη!
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα