Σελίδες

Τετάρτη 3 Απριλίου 2024

Ένοπλη ληστεία τα ξημερώματα σε περισσότερο στο κέντρο της Μεσσήνης


Ένοπλη ληστεία έγινε τα ξημερώματα, στις 03:15 σε άλλο στο κέντρο της Μεσσήνης. Συγκεκριμένα, 3 κουκουλοφόροι εμφανίστηκαν μέσα σε ένα λευκό αυτοκίνητο, σταμάτησαν στο περίπτερο, που βρίσκεται περιμετρικά της κεντρικής πλατείας, απέναντι από το παλιό ΚΤΕΛ, και αιφνιδίασαν την εργαζόμενη εκείνη την ώρα, σπάζοντας το τζάμι του περιπτέρου, προτάσσοντας μια καραμπίνα και απειλώντας τη, προσταζοντάς. . . τη να πέσει το δάπεδο. Οι θρασύτατοι ληστές κατάφεραν και άρπαξαν 500 ευρώ , και με αστραπιαίες μπήκαν στο λευκό αυτοκίνητο και αναχώρησαν προς άγνωστη κατεύθυνση.
Είχαν νωρίτερα κλέψει το αυτοκίνητο της ληστείας
Η Αστυνομία, που έχει συγκεντρώσει υλικό από κάμερες της περιοχής, έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό , καθώς όπως προκύπτει, οι τρεις ληστές είχαν λίγη ώρα νωρίτερα (01:00) κλέψει από την περιοχή του λευκού Ford Sierra , με το που διέφυγε από το σημείο της ληστείας.
Η ανακοίνωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μεσσηνίας
Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών αρχών, για την υπόθεση της ληστείας, η οποία έλαβε χώρα σήμερα (3.4.2024) και πρώτες πρωινές ώρες , στη Μεσσήνη, όταν οι άγνωστοι δράστες με καλυμμένα χαρακτηριστικά τους εισήλθαν σε περισσότερα και με την απειλή τους αφαίρεσαν . χρήματα, ενώ στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα