Σελίδες

Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2024

Ανησυχία στην Τριφυλία από τα κρούσματα συμπλοκών μεταξύ αλλοδαπών για οικονομικούς κυρίως λόγους

ΑΝΗΣΥΧΙΑ στην τοπική κοινωνία προκαλούν οι συχνές συμπλοκές αλλοδαπών υπηκόων σε περιοχές της Τριφυλίας παρότι ορισμένες εξ αυτών βλέπουν το φως της δημοσιότητας όταν συντελούνται σε δημόσιο χώρο, όπως συνέβη πρόσφατα στο λιμάνι Κυπαρισσίας.
Ανάλογα περιστατικά έχουν καταγραφεί στα Φιλιατρά αλλά κυρίως σε αγροτικές περιοχές λόγω της πλούσιας παραγωγής κηπευτικών προϊόντων, όπου συχνά ξεκινούν διαπληκτισμοί χωρίς ευτυχώς. να καταλήγουν σε συμπλοκές μεταξύ αλλοδαπών. 
Σύμφωνα με το kyparissianews πολλές φορές όταν απασχολούνται σε αγροτικές εργασίες, οι ιδιοκτήτες των εγκαταστάσεων λαμβάνουν πυροσβεστικό ρόλο, ενώ εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι συχνά οι συμπλοκές αφορούν ομάδες μεταξύ διαφορετικών εθνικοτήτων.
Τα κίνητρα των λογομαχιών ή διαπληκτισμών αφορούν οικονομικές διαφορές καθώς είναι γεγονός ότι το κόστος ζωής ακόμα και για τους αλλοδαπούς έχει αυξηθεί με ότι αυτό συνεπάγεται για την πρόκληση των επεισοδίων. Άγνωστο είναι πάντως αν παρόμοια περιστατικά συμβούν κατά την διάρκεια της ελαιοσυγκομιδής που είναι σε εξέλιξη...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα