Σελίδες

Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2024

Στέφανος Κασσελάκης: Την Τετάρτη η πρώτη συνάντηση με εθελοντές στα γραφεία στον Ταύρο

«Εγκαίνια» θα κάνει την Τετάρτη ο Στέφανος Κασσελάκης στα γραφεία που νοίκιασε στον Ταύρο προκειμένου να στεγαστούν οι εθελοντές της υποστήριξης της υποψηφιότητάς του για πρόεδρος στον ΣΥΡΙΖΑ.
Τα «εγκαίνια» θα γίνουν στις 6 το απόγευμα, όπως φαίνεται στην αφίσα που ανήρτησε ο Στέφανος Κασσελάκης στο Facebook.
«Ξεκινάμε. Συζητάμε. Γνωριζόμαστε. Σας περιμένω!» γράφει ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ για την αφίσα στην οποία επαλαναμβάνεται το σύνθημα «είμαι εδώ».
Υπενθυμίζεται ότι παρόμοια συνάντηση με πολίτες είχε κάνει ο Κασσελάκης και το διάστημα που ήταν πρόεδρος στον ΣΥΡΙΖΑ.
Η ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη

Νωρίτερα σήμερα η εκπρόσωπος τύπου του Στέφανου Κασσελάκη, Ευγενία Κουντούρη, εξήγησε το σκεπτικό πίσω από την επιλογή για τα γραφεία στον Ταύρο που θα στεγάσουν τους εθελοντές του πρώην προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.
«Είδαμε αρκετούς χώρους, σε αυτόν κατέληξε ο πρόεδρος γιατί τάιριαζε στο προφίλ του. Ήταν κάτι που του άρεσε» είπε στον ΑΝΤ1 η κυρία Κουντούρη.
Σύμφωνα με την ίδια τα γραφεία «νοικιάστηκαν για την προελογική περίοδο δεν υπάρχει κάτι μετά από αυτό», διευκρινίζοντας ότι το συμβόλαιο ισχύει μέχρι τις 2 Δεκεμβρίου γιατί «στις 6 Δεκέμβρη το έχουν δώσει αλλού, υπάρχει άλλος ενοικιαστής».
Κατά την ίδια, «με την ιστοσελίδα odikosmassyriza.gr έχουν δηλώσει πρόθεση να γίνουν εθελοντές περισσότεροι από 4.000 άνθρωποι από όλη την Ελλάδα. Καταλαβαίνει κανείς ότι θα χρειαστούμε χώρο για τους ανθρώπους που θα δουλέψουν όχι μόνο για τον Στέφανο Κασσελάκη, αλλά και για τον ΣΥΡΙΖΑ».
Δείτε φωτογραφίες από τα γραφεία Κασσελάκη στον Ταύρο

      

Ερωτηθείσα αν ο Στέφανος Κασσελάκης εργάζεται παράλληλα με τον ΣΥΡΙΖΑ και όχι για αυτόν, η κυρία Κουντούρη απάντησε «ο Στέφανος Κασσελάκης την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ διεκδικεί και πάλι. Οπότε αυτοί οι ανθρωποι γίνονται μέλη του ΣΥΡΙΖΑ. Ο ΣΥΡΙΖΑ ΣΥΡΙΖΑ ενισχύεται με την κίνηση αυτή όχι ο Στέφανος Κασελάκης. Δεν νομίζω ότι ο κάθε υποψήφιος κάνει παράλληλη διαδικασία, όλοι για τον ΣΥΙΖΑ δουλεύουν τουλάχιστον, ο Στέφανος Κασσελάκης σίγουρα».
Επανερχόμενη στο θέμα της διάρκειας του συμβολαίου, η εκπρόσωπος του κ. Κασσελάκη είπε ότι «πήγε μέχρι τις 2 Δεκεμβρίου γιατί την 1η του μήνα είναι ο δεύτερος γύρος των εκλογών, αν χρειαστεί, γιατί ευελπιστούμε πως θα βγει από την πρώτη ξανά πρόεδρος ο Στέφανος Κασσελάκης».
Όσον αφορά τις πολιτικές εξελίξεις η κυρία Κουντούρη είπε ότι «το δεδομένο είναι ότι το Συνέδριο αποφασίζει, η Κεντρική Επιτροπή το μόνο που μπορεί να κάνει είναι μια εισήγηση. Το Συνέδριο αποφασίζει τις υποψηφιότητες και εμείς πιστεύουμε ότι ο κ. Κασσελάκης θα είναι υποψήφιος για να διεκδικήσει την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ».
Αυτά είναι τα γραφεία που νοίκιασε ο Στέφανος Κασσελάκης
Τα γραφεία που ενοικίασε ο Στέφανος Κασσελάκης βρίσκονται επί της οδού Κυδωνίων στον Ταύρο.
Είναι ένας χώρος παλιού εργοστασίου που έχει υποστεί ολική ανακατασκευή και ανακαίνιση. Ήταν ένας στάβλος από το 1.800 και πλέον όπως αναφέρει και η εταιρεία στην οποία ανήκουν τα γραφεία, έχει γίνει ένας «σύγχρονος πολυχώρος». Η μελέτη και κατασκευή ξεκίνησαν το 2017.
O χώρος μέχρι πρότινος στέγαζε γραφειακούς χώρους και φιλοξενούσε δράσεις και εκθέσεις.
Δείτε εικόνες:

 




              

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα