Σελίδες

Πέμπτη 1 Απριλίου 2010

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ: Μεταγραφολογίας το ανάγνωσμα


Τέτοιες μέρες, τέτοια λόγια... Μπορεί η μεταγραφική σεζόν να «ανοίγει» σε τρεις μήνες, αλλά τα δεκάδες ελκυστικά ονόματα που ήδη «κυκλοφορούν» στην ευρωπαϊκή αγορά αναπόφευκτα κάνουν πρόωρα την «εμφάνισή» τους και στη... λίστα του Παναθηναϊκού!

Εκεί που ολοκληρώθηκαν τα... διθυραμβικά σχόλια για τη νίκη στο Περιστέρι, πήρε «σειρά» η προεδρολογία και αμέσως μετά ένας ατέλειωτος κατάλογος υποψηφίων να φορέσουν τη φανέλα του ΠΑΟ το ερχόμενο καλοκαίρι... Ολα αυτά έως τη Δευτέρα του Πάσχα, όταν σημάνει η έναρξη της προετοιμασίας για τη ρεβάνς του Kυπέλλου με τον ΠΑΣ Γιάννινα, μετά το διήμερο ρεπό (Μ. Σάββατο, Κυριακή του Πάσχα).

Σε κάθε περίπτωση και ο Κώστας Αντωνίου, που δεν ξέρει ακόμα αν θα έχει τον ρόλο του τεχνικού διευθυντή και την επόμενη σεζόν, αλλά και ο Νίκος Νιόπλιας, που, επίσης, δεν μπορεί να γνωρίζει «τι μέλλει γενέσθαι», ασχολούνται με ποδοσφαιριστές που μένουν ελεύθεροι (βλέπε Κρόλντρουπ, Γκοβού, Ντίας κ.ά.) στη λήξη της περιόδου και «τσεκάρουν» λύσεις για διάφορες θέσεις... Μέχρις εκεί! Οποιαδήποτε άλλη κίνηση, με τις εκκρεμότητες που υπάρχουν σε διοικητικό επίπεδο, είναι «απαγορευτική» και, μοιραία, τα ουσιαστικά βήματα θα αρχίσουν να γίνονται μετά την ανάδειξη του νέου ΔΣ. Επίσης, βέβαιο είναι ότι στα ενδιαφέροντα των «πρασίνων» εντάσσονται και ποδοσφαιριστές που έχουν συμβόλαια, όπως ο Τζαβέλλας, ο Σκόσκο, ο Βιεϊρίνια, ο Κουμορτζί, ακόμα και γνωστοί άσοι ξένων συλλόγων, μεταξύ των οποίων ο Σουηδός διεθνής Κιμ Κάλστρομ της Λυών!

Πάντως, εντός της Παιανίας, το μόνο που ακούγεται από παίχτες και προπονητή περιστρέφεται γύρω από τη ρεβάνς με τον ΠΑΣ Γιάννινα και από «την ευκαιρία που δίνεται στην ομάδα, ύστερα από τρία χρόνια, να παίξει στον τελικό του Κυπέλλου»...

Οσο για τον Ν. Νιόπλια, επανέλαβε και χθες πως «το πρωτάθλημα δεν το ‘χουμε πάρει και μαθηματικά και απαιτείται σοβαρότητα».

«Βόμβα»
Πρόταση στον Ανρί

Ο Ανδρέας Βγενόπουλος έχει κάνει λόγο για την απόκτηση δύο νέων... Σισέ. Και η διοίκηση του Παναθηναϊκού, σε συνεργασία με τον Γάλλο άσο, φαίνεται πως θα το κάνει πράξη, καθώς έγκυρες πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει γίνει κρούση στον Τιερί Ανρί, την οποία ο άσος της Μπαρτσελόνα εξετάζει με ιδιαίτερη σοβαρότητα.
Στέλιος Σαρέσκος
ΠΗΓΉ: ΕΘΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα