Σελίδες

Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΣΤΗΝ ΓΙΟΛΑΚΑ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ

Σε αυτοκινητιστικό ατύχημα πού έγινε σήμερα το πρωί Κυριακή (03/10/2010) στις 08.00 στην περιοχή Γιόλακα Φιλιατρών , άφησε την τελευταία του πνοή ο Κυπραίος Σταύρος ετών 70 και τραυματίστηκε ελαφρά ο Παναγιώτης Φουντάς του Χρήστου. Η σύγκρουση, σύμφωνα με πληροφορίες έγινε με Βούλγαρο υπήκοο .
Φωτογραφια αρχειου

4 σχόλια:

  1. Δεν έγινε στις 8 το πρωί αλλά στις 10.
    Δεν έγινε στην Γιόλακα αλλά 1,5 περίπου χιλιόμετρο της Ε.Ο. Φιλιατρών Γαργαλιάνων.
    Δεν ήταν Βούγαροι αλλά Ρουμάνοι.
    Πρόσεχε τι γράφεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Mάρτυρας του συμβάντος μετά από δέκαπέντε λεπτά είπε...
    ανώνυμε, τους αδικείς!
    Η είδηση μεταδόθηκε αμέσως και όπως καταλαβαίνεις λίγη σημασία έχει αν ήταν ρουμάνοι ή βούλγαροι, αν εγινε στο 7ο ή στο 2ο χιλιόμετρο της Ε.Ο. Φιλιατρών- Γαργαλιάνων ή αν έγινε στις 8 ή 8.10!!!!!!!!!!!!!
    Αντιλαμβάνομε και εγώ, όπως θα έπρεπε και σύ, ότι μία είδηση όταν μεταδίδεται αμέσως,( στεναχωρήθηκα πολύ για την λανθασμένες πληροφορίες που έδωσα για τις λεπτομέρειες, μόλις διάβασα το σχολιό σου)περιέχει πολλά στοιχεία, ταραχή, αναστάτωση κλπ που πολλές φορές δεν είναι απόλυτα ακριβείς (δικαιολογημένα νομίζω... δεν ήταν βούλγαροι αλλά ρουμάνοι, όχι στο 6ο αλλά στο 2ο χιλιομ. κλπ)!!!!!
    Νομίζω σημασία έχουν τις πρώτες τουλάχιστον ώρες η μετάδοση του γεγονότος και των στοιχείων του θύματος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επειδη παρα πολλα ατυχηματα απο τα οποια και μερικα θανατηφορα εχουν λαβει χωρα εδω και πολυ καιρο στο τοπο μας κι επειδη τα περισσοτερα εχουν γινει απο αλλοδαπους οδηγους -ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΡΟΥΜΑΝΟΥΣ- οι οποιοι οδηγουν μεθυσμενοι μερα μεσημερι με Η χωρις διπλωμα και οι περισσοτεροι χωρις ασφαλεια παρακαλω να γινει προληπτικος ελεγχος σε ολα τα αυτοκινητα με αλλοδαπες πινακιδες απο την ΤΡΟΧΑΙΑ και να επιβληθουν οι αναλογες κυρωσεις στους παραβατες οδηγους για να προλαβουμε τα χειρωτερα....

    NLS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΗΜΕΙΩΣΗ NLS
    ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΟ BLOG NA ΑΝΑΔΕΙΞΕΙ ΜΕ ΜΕΤΑΓΕΝΕΣΤΕΡΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΧΟΛΙΟ.
    ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα