Σελίδες

Τρίτη 12 Ιουλίου 2011

Θρήνος σε Τριφυλία και Μάνη για το χαμό δύο νέων παιδιών

ImageΔύο νέοι άνθρωποι από τη Μεσσηνία έχασαν τη ζωή τους το Σαββατοκύριακο σε τροχαία δυστυχήματα, στη Μάνη και στο Διδυμότειχο.
Θύματα στο “Μολώχ της ασφάλτου” ο 29χρονος Βασίλης Μανωλέας του Ιωάννη, ο οποίος θα γινόταν πατέρας σε περίπου ένα μήνα, και ο 19χρονος στρατιώτης Αντώνης Βουδούρης.

Στο μεταξύ, χθες άλλο ένα άτομο τραυματίσθηκε σοβαρά σε τροχαίο ατύχημα στο Ασπρόχωμα.
 
Στη ΜάνηΤις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής, ο 29χρονος Βασίλης Μανωλέας οδηγούσε τη μηχανή του στο δρόμο της Μάνης με κατεύθυνση προς Καλαμάτα. Στην είσοδο της Καλόγριας στη Στούπα, όμως, η τύχη του τον εγκατέλειψε. Αγροτικό αυτοκίνητο που οδηγούσε 32χρονη από την περιοχή συγκρούσθηκε πλαγιομετωπικά με τη μηχανή, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του 29χρονου, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, χωρίς να προλάβει να δει το πρώτο του παιδί, που θα γεννηθεί σε λίγο καιρό.
Στην Αυλώνα
Βουβός θρήνος και ανείπωτος πόνος στην Αυλώνα Τριφυλίας για τον άδικο χαμό του 19χρονου στρατιώτη Αντώνη Βουδούρη, το βράδυ του Σαββάτου, σε τροχαίο δυστύχημα στο Διδυμότειχο. Ο άτυχος νέος, ποδοσφαιριστής στον ΠΑΟ Καλού Νερού, υπηρετούσε τη στρατιωτική του θητεία στην Αλεξανδρούπολη και τον Αύγουστο θα απολυόταν. Λίγο πριν από τις 11.00 το βράδυ του Σαββάτου δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν σφοδρά, στο βόρειο κόμβο του Διδυμότειχου.
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τέσσερις φαντάροι παραβίασε στοπ, με αποτέλεσμα να πέσει του αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε αστυνομικός.
Από τη σφοδρή σύγκρουση τραυματίστηκε θανάσιμα ο 19χρονος που καθόταν στη θέση του συνοδηγού. Ένας ακόμη στρατιώτης τραυματίστηκε σοβαρά, χωρίς να υπάρχει κίνδυνος για τη ζωή του και ελαφρύτερα οι δύο άλλοι επιβάτες.
Στην Αυλώνα το θλιβερό μαντάτο σκόρπισε απέραντη θλίψη, αβάσταχτο πόνο και ένα πελώριο «γιατί». Στο Καλό Νερό πενθούν τον αγαπημένο τους φίλο, ενώ και στην Κυπαρισσία, όπου πήγε σχολείο, η θλίψη είναι απερίγραπτη.
Στη σελίδα του 19χρονου στο facebook, οι φίλοι και οι συμμαθητές του αποχαιρετούν το δικό τους Αντώνη, που θα είναι πάντα μαζί τους. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πώς το χαμογελαστό παιδί από την Αυλώνα έφυγε τόσο πρόωρα, τόσο άδικα από κοντά τους.
Στο Ασπρόχωμα
Χθες το πρωί μηχανή που κινούνταν στο δρόμο Ασπροχώματος – Μεσσήνης, με κατεύθυνση το Ασπρόχωμα, επιχειρώντας προσπέραση οχημάτων από δεξιά, προσέκρουσε σε σταθμευμένο όχημα, με συνέπεια ο αναβάτης της να εκσφενδονιστεί και να χτυπήσει σε προπορευόμενο αυτοκίνητο.
Ο μοτοσυκλετιστής αρχικά διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο Καλαμάτας και εν συνεχεία στο Νοσοκομείο Τρίπολης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα