Σελίδες

Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2019

Ανυπότακτα Φιλιατρά: Γιατί και πώς τα Φιλιατρά εάλω…


Η προδοσία στο πρόσωπο του Ιησού Χριστού δόθηκε μ΄ ένα φιλί από τον Ιούδα. 
Η συνεχιζόμενη υποβάθμιση της άλλοτε κραταιάς πόλης των Φιλιατρών επισφραγίστηκε στην αφετηρία του 2019 μ΄ ένα ευχητήριο μήνυμα από τον Πύργο του Άιφελ  – σημείο αναφοράς της πόλης και του πολιτισμού της – από το Δήμαρχο του Καλλικρατικού Δήμου Τριφυλίας Παναγιώτη Κατσίβελα και τους συν αυτώ υποτακτικούς του, την 5η φάλαγγα...
Μ΄ ένα ευχαριστήριο μήνυμα για τον καινούριο χρόνο. Το μήνυμα ταυτίζεται με το φιλί της προδοσίας του Ιούδα στο πρόσωπο του Ιησού. Αντιστοιχεί δε με τη γνώση και τη συνενοχή της νεοφιλελεύθερης δημοτικής αρχής στην υποβάθμιση της λειτουργίας του καταστήματος Εθνικής Τράπεζας Φιλιατρών, της παραγωγικότερης πόλης της Μεσσηνίας.


Τα κροκοδείλια δάκρυα δεν περνάνε κι οι μάσκες πέσανε. Ταυτόχρονα επισημαίνουμε, για ότι συμβαίνει δε φταίνε μόνοι οι άλλοι, έχουμε ευθύνες καθοριστικές κι εμείς οι πολίτες των Φιλιατρών με τις λάθος πολιτικές επιλογές μας.
Η μάχη δε χάθηκε γιατί δε δόθηκε ποτέ. Έχουμε υποχρέωση απέναντι στα παιδιά μας, στους εαυτούς μας και στον τόπο μας να δώσουμε τη μάχη και ν΄ ανατρέψουμε την αρνητικότατη αυτή κατάσταση. Αρκεί να ξεφύγουμε από την αδράνεια που μας διακατέχει. Να δημιουργήσουμε μια συλλογική κινηματική κίνηση, με στόχο την επιστροφή στο αυτοδιοίκητο της πόλης μας.
Φιλιατρά, 4 Γενάρη 2019
Βασίλης Σπυρόπουλος
Φτωχομεσαίος αγρότης
Για το Συνδυασμό Συμβουλίου Δημοτικής
Κοινότητας Φιλιατρών
ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ
Πηγή:kalamatajournal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα