Σελίδες

Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2022

Πάτρα: Αυτές είναι οι αναρτήσεις της μητέρας που προβληματίζουν - Επικριτική με γονείς που έχασαν το παιδί τους


Εν αναμονή των τοξικολογικών εξετάσεων της μικρής Τζωρτζίνας που πέθανε στα τέλη Ιανουαρίου, οι Αρχές συνεχίζουν τις έρευνές τους για την υπόθεση των τριών αιφνίδιων θανάτων στην Πάτρα.
Οι τελευταίες πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας είναι διάφορες αναρτήσεις της μητέρας που προβληματίζουν, καθώς όπως μετέδωσε το Mega και η εκπομπή "Live News", η 33χρονη μιλούσε στα social media για προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε και τα οποία σύμφωνα με πληροφορίες δεν είχε αναφέρει ποτέ σε γιατρούς που την είχαν ρωτήσει.
Παράλληλα, εμφανιζόταν πολλές φορές ιδιαίτερα επικριτική, απέναντι σε γονείς που είχαν χάσει τα παιδιά τους μυστηριωδώς. Όταν λοιπόν το 2019 ένα αγοράκι 2,5 ετών στο Ίλιον, καταπλακώθηκε από στρώμα και πέθανε, εκείνη έγραψε στο Facebook: "Να ‘ναι καλά το αγγελούδι εκεί που είναι. Αλλά πέσανε το απόγευμα για ύπνο και ξυπνήσανε στις 5 το ξημέρωμα για γάλα; Βραδινό δεν τρώνε τα παιδάκια; Και ποιος κοιμάται με δύο παιδιά από το απόγευμα; Τι να πω πραγματικά".



"Πολλά τα ερωτήματα. Δεν αναρωτήθηκαν μήπως πάει το μικρό και του πλακώσει έστω το χέρι ή το πόδι και τραυματιστεί; έχετε δίκιο" συνέχιζε για την ίδια υπόθεση.



Υπενθυμίζεται πως όταν έγιναν αυτές οι αναρτήσεις, η οικογένεια στην Πάτρα είχε ήδη χάσει ένα παιδί ενώ η μικρή Ίριδα, πέθανε το 2021 στην κούνια της, όταν έπεσε για ύπνο το βράδυ και βρέθηκε νεκρή το επόμενο πρωί στις 11.30 από τη θεία της, όπως ανέφερε η ίδια.
Με έντονο τρόπο είχε αντιδράσει η 33χρονη και το 2020 στην είδηση για την αποφυλάκιση μητέρας που είχε εγκαταλείψει νεογέννητο στην παραλία της Πάτρας.
"Συγχαρητήρια στην ελληνική δικαιοσύνη..απορώ αυτό το θηλυκό πως μπορεί και ζει ακόμα και δεν έχει αυτοκτονήσει απ'τις τύψεις..Κυρία τώρα, θα βγει, θα κάνει ζωάρα με καφεδάκια, ποτάκια κλπ και η ψυχούλα χάθηκε για πάντα" σημείωνε.

Πάτρα -αναρτήσεις μητέρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα