Σελίδες

Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2023

Μπράβοι γνωστών τράπερ οι κακοποιοί που σκότωσαν τον 39χρονο υδραυλικό στη Νέα Ιωνία - Μαστροποί με τζιπ πολυτελείας

Το ραντεβού για διάλογο και σύναψη συμφωνίας... "στράβωσε", πήρε άγριες διαστάσεις και κατέληξε σε αιματηρή ένοπλη συμπλοκή, με παράπλευρες απώλειες.
Αυτό εκτιμούν οι αστυνομικοί που αναζητούν τα αίτια πυροδότησης της θανατηφόρας διαμάχης ανάμεσα στα μέλη σκληρής συμμορίας σεσημασμένων Αλβανών κακοποιών, σε καφετέρια στη Νέα Ιωνία.
Ένας 39χρονος υδραυλικός, ο οποίος έβλεπε ποδόσφαιρο με τους φίλους του, έχασε τη ζωή του λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Τρίτης, όταν μία από τις σφαίρες των δραστών τον χτύπησε πρώτα στον ώμο και στη συνέχεια στην καρδιά. Οι 4 από τους κακοποιούς που ήταν παλιοί γνώριμοι των αρχών, ταυτοποιήθηκαν από την αστυνομία, που αναζητά και τους υπόλοιπους εμπλεκόμενους.
"Φουσκωτοί"-συνοδοί τράπερ οι δράστες
Οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής, κατάφεραν να ταυτοποιήσουν τους δράστες, αναζητώντας τους ανάμεσα στα μέλη γνωστής συμμορίας του κέντρου της Αθήνας, η οποία δραστηριοποιείται στη διακίνηση ναρκωτικών, στη σωματεμπορία και στην παροχή προστασίας καταστημάτων.
Τα συγκεκριμένα πρόσωπα συνδέονται με γνωστό νυχτερινό μαγαζί των Σεπολίων που είχε απασχολήσει το παρελθόν τις αρχές.
Μάλιστα, δύο από τα μέλη της συμμορίας είχαν συλληφθεί τον περασμένο χρόνο για trafficking. Οι κακοποιοί φέρεται να εργάζονται παράλληλα, ως φουσκωτοί που παρέχουν προστασία σε δημοφιλείς... τράπερς, ενώ συνδέονται ακόμα και με έγκλειστους ποινικούς συμπατριώτες τους.



Νοίκιασαν τα τζιπ από εικονική εταιρεία
Τα τρία αυτοκίνητα των δραστών, έχουν αποτυπωθεί από κάμερες ασφαλείας, να προσεγγίζουν την καφετέρια στη συμβολή των οδών Ρόδων και Κασταμονής αργά το βράδυ της Τρίτης. Το βιντεοληπτικό υλικό που βρίσκεται στην κατοχή της Ασφάλειας, φαίνεται ότι έχει καταγράψει οχήματα που σχετίζονται με τη δράση της σκληρής συμμορίας ποινικών.
Το ένα από τα τρία αυτοκίνητα, εγκαταλείφθηκε από τους κακοποιούς δίπλα από την καφετέρια, στην προσπάθειά τους να διαφύγουν γρήγορα από το σημείο, αμέσως μετά τους πυροβολισμούς.



Πρόκειται για ένα πολυτελές μαύρο τζιπ μάρκας Cadillac, το οποίο όπως αποδείχτηκε, ήταν μισθωμένο με πλαστά στοιχεία ταυτότητας. Ένα δεύτερο Ι.Χ., ασημί τζιπ μάρκας Mercedes, βρέθηκε νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης, στην περιοχή του Γκύζη. Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι και τα δύο οχήματα ήταν ενοικιασμένα από εικονική εταιρεία.
Τα τζιπ, έχουν μεταφερθεί στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, όπου θα γίνει εξερεύνηση για DNA και αποτυπώματα, σε μια προσπάθεια ταυτοποίησης των 7 ανδρών.
Η VIP αίθουσα έγινε ρινγκ
Τα μέλη της σεσημασμένης παρέας, εμφανίστηκαν σε δύο... "δόσεις" στο ναργιλέ- καφέ λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Τρίτης. Πρώτα έφτασαν 4 από τους κακοποιούς και στη συνέχεια ακόμα 3 με διαφορετικό όχημα.
Είχαν κλείσει τραπέζι σε VIP αίθουσα του καταστήματος όπου και συναντήθηκαν με σκοπό πιθανότατα τη σύναψη κάποιας συμφωνίας. Δεν πέρασαν ούτε 10 λεπτά και τα αίματα άναψαν με τους 7 άνδρες αρχικά να λογομαχούν έντονα και στη συνέχεια να έρχονται στα χέρια.
Η άγρια διαμάχη μεταφέρθηκε έξω από την καφετέρια, όπου δύο από τους δράστες τράβηξαν όπλο και αντάλλαξαν πυροβολισμούς. Μια από τις σφαίρες πήρε κατεύθυνση προς το εσωτερικό του μαγαζιού και "καρφώθηκε" στον ώμο ενός εκ των θαμώνων.
Ο 39χρονος άνδρας από την Αλβανία είχε επιχειρήσει να καλυφθεί ακούγοντας τους πυροβολισμούς, όμως όταν έσκυψε είδε τη σφαίρα να καταλήγει στη κλείδα του και στη συνέχεια στη καρδιά. Μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ, όπου λίγο αργότερα κατέληξε, παρά τις προσπάθειες των γιατρών.



Σύχναζαν στη καφετέρια οι δράστες;

"Είχαμε ακούσει ξανά να γίνονται φασαρίες στο μαγαζί, ερχόταν περίεργος κόσμος", αναφέρει κάτοικος της Νέας Ιωνίας που μένει λίγα μέτρα δίπλα από την καφετέρια.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ορισμένοι από τους άνδρες από την Αλβανία που εμπλέκονται στην αιματηρή συμπλοκή, ήταν συχνοί πελάτες του μαγαζιού. Όσον αφορά τον 39χρονο υδραυλικό, εκείνος βρέθηκε στο ναργιλέ-καφέ το βράδυ της Τρίτης για να... παρακολουθήσει έναν αγώνα Τσάμπιονς Λιγκ.
"Τον είδα, ήταν ζωντανός, τον ρώτησαν και είπε πως είναι καλά", ανέφερε για τον 39χρονο κάτοικος της περιοχής που βρέθηκε στη καφετέρια αμέσως μετά τους πυροβολισμούς. "Τον βλέπαμε συχνά στο μαγαζί, ήταν θαμώνας και σε μια καφετέρια της περιοχής", προσέθεσε σε κατάσταση σοκ. Ο άτυχος άνδρας δεν είχε απασχολήσει ποτέ τις αρχές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα