Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014

Λουκέτο» ALPHA BANK στα Φιλιατρά

«Οι παρεμβάσεις έχουν γίνει», απάντησε ο Κατσίβελας στον Ανδρινόπουλο

Του Ηλία Γιαννόπουλου

Το ζήτημα του «λουκέτου» στο κατάστημα της τράπεζας ALPHA BANK στα Φιλιατρά έθεσε, προ ημερήσιας διάταξης, στην προχθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τριφυλίας ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας, Ευστάθιος Ανδρινόπουλος.
Ο κ. Ανδρινόπουλος θύμισε στο Σώμα ότι στην προηγούμενη συνεδρίαση είχε προτείνει εκτός ημερήσιας διάταξης ο κ. Παπαθεοδοσίου να εγκρίνει το Σώμα ψήφισμα συλλόγων και φορέων των Φιλιατρών για το «λουκέτο» που ετοιμαζόταν να βάλει η τράπεζα στο κατάστημά της στα Φιλιατρά. Το δε Σώμα ομόφωνα είχε εγκρίνει το ψήφισμα, ώστε αυτό να αποσταλεί στη διοίκηση της τράπεζας.
Όπως χαρακτηριστικά σημείωσε ο κ. Ανδρινόπουλος: «Είχε κάνει μία πρόταση ο κ. Παπαθεοδοσίου στην προηγούμενη συνεδρίαση για το θέμα της Alpha Bank στα Φιλιατρά και θέλω να ρωτήσω αν έγινε κάποια ενέργεια. Στείλαμε το ψήφισμα; Έχει φύγει από το Δήμο και έχει πάει διοίκηση της Alpha Bank;».«Το ψήφισμα έχει ψηφιστεί!» απάντησε ο κ. Κατσίβελας, με τον κ. Ανδρινόπουλο να ρωτά «έχει πάει;» και τον κ. Κατσίβελα να λέει πως «δεν το διαχειρίστηκα εγώ αυτό το πράγμα».
Ο δήμαρχος Τριφυλίας συμπλήρωσε πως «έχουν γίνει πολιτικές παρεμβάσεις» και ο κ. Ανδρινόπουλος παρενέβη λέγοντας πως «5 Δεκεμβρίου οι ανακοινώσεις είναι ότι κλείνει η τράπεζα», με τον κ. Κατσίβελα να αναφέρει πως «απλώς θέλω να σας πω ότι οι προσωπικές παρεμβάσεις έχουν γίνει όσον αφορά και στην ιδιότητα και το άτομο»…
Αξίζει να τονιστεί, πάντως, ότι το «λουκέτο», μέχρι στιγμής, είναι γεγονός, από 5 Δεκεμβρίου, ενώ το ψήφισμα αναρτήθηκε στη Δι@υγεια μόλις χθες το πρωί, μετά, δηλαδή, τα ερωτήματα και το θέμα που έθεσε στην προχθεσινή συνεδρίαση του Δ.Σ. Τριφυλίας ο κ. Ανδρινόπουλος!
tharrosnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα