Τρίτη 24 Απριλίου 2018

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του 19χρονου Θωμά στο Μαρούσι


Τρεις Αλβανοί, ηλικίας 23, 24 και 33 ετών, είναι, σύμφωνα με την αστυνομία, οι δράστες της δολοφονίας 19χρονου που διαπράχθηκε στις 18 Μαρτίου 2018, στην πλατεία Ηρώων στο Μαρούσι, καθώς και της απόπειρας ανθρωποκτονίας σε βάρος τριών φίλων του θύματος, που ήταν μαζί του εκείνη τη στιγμή.
Την υπόθεση εξιχνίασε το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.
Σε βάρος των τριών δραστών εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης, ενώ παράλληλα είναι σε εξέλιξη η διαδικασία έκδοσης διεθνών ενταλμάτων.
Όπως εξακριβώθηκε, ο 23χρονος δράστης τραυμάτισε θανάσιμα με μαχαίρι τον 19χρονο, στο θώρακα, ενώ με το ίδιο μαχαίρι αποπειράθηκε να τραυματίσει και δύο φίλους του θύματος, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.
Στη συνέχεια, ένας άλλος δράστης, ο 33χρονος, επιχείρησε, επίσης με μαχαίρι, να τραυματίσει τον τρίτο από τους φίλους του θύματος. Σημειώνεται ακόμη, ότι οι τρεις Αλβανοί, οι οποίοι αναζητούνται από τις αστυνομικές Αρχές, είναι σεσημασμένοι για ληστείες, κλοπές, καθώς και αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Newsit, ο λόγος που οι δράστες σκότωσαν τον 19χρονο ήταν διαφωνία που προέκυψε από αγοραπωλησία ναρκωτικών.
Πιο συγκεκριμένα, ο 19χρονος φέρεται να είχε παραγγείλει μικροποσότητα ναρκωτικών από τους δράστες, εκείνοι πήραν τα χρήματα, αλλά δεν του έδωσαν τα ναρκωτικά. Αυτό οδήγησε σε διαμάχη που και τελικά στη δολοφονία.
Πηγή:lifo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα