Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2019

Σύμφωνα με τον Δήμαρχο Τριφυλίας: Εξοικονόμηση 394.434 ευρώ από μη πληρωμή αντιμισθιών σε αιρετούς


Το ποσό των 394.434 ευρώ θα εξοικονομήσει ο Δήμος Τριφυλίας από τη μη πληρωμή αντιμισθιών σε αιρετούς για τις θέσεις που κατέχουν, την τετραετία που διανύουμε, σημειώθηκε στην προχθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.
Τη σχετική ανακοίνωση έκανε ο αναπληρωτής δημάρχου αντιδήμαρχος Γιώργος Ασημακόπουλος -καθώς ο κ. Λεβεντάκης απουσίαζε από τη συνεδρίαση για σοβαρό οικογενειακό λόγο- διαβάζοντας τη σχετική ανακοίνωση του δημάρχου. Σε αυτήν αναφέρεται:
«Εξοικονόμηση Χρημάτων για το Δήμο Τριφυλίας από το Λεβεντάκη Γεώργιο.
Δύο αμισθί Ειδικοί Συνεργάτες 28.800 ευρώ το χρόνο. Δηλαδή έως τις 31/12/2023. Θα εξοικονομήσει ο Δήμος Τριφυλίας 122.400 ευρώ.
Ο πρόεδρός της Κοινωφελούς επιχείρησης δεν παίρνει μισθό όπως υποχρεούται. Οπότε θα εξοικονομήσει ο Δήμος Τριφυλίας συνολικά 36.312 ευρώ.
Ο πρόεδρός του Καπετάν Τέλου Αγρα δεν παίρνει μισθό όπως υποχρεούται. Οπότε θα εξοικονομήσει ο Δήμος Τριφυλίας συνολικά 36.312 ευρώ.
Ο πρόεδρός της ΔΕΥΑΤ δεν παίρνει μισθό όπως υποχρεούται. Οπότε θα εξοικονομήσει ο Δήμος Τριφυλίας συνολικά 87.210 ευρώ.
Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΤ και τα μέλη δικαιούνται ανά συνεδρίαση 50 ευρώ έκαστος. Η εν λόγω δαπάνη απορρίφθηκε ομόφωνα από το Δ.Σ. της ΔΕΥΑΤ. Αρα εξοικονόμηση χρημάτων για το Δήμο Τριφυλίας 56.100 ευρώ.
Ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης και τα μέλη δικαιούνται ανά συνεδρίαση 50 ευρώ έκαστος. Η εν λόγω δαπάνη απορρίφθηκε ομόφωνα από το Δ.Σ. της Κοινωφελούς Επιχείρησης. Αρα εξοικονόμηση χρημάτων για το Δήμο Τριφυλίας 56.100 ευρώ.
Αρα Συνολική Εξοικονόμηση Χρημάτων για το Δήμο Τριφυλίας: 394.434 ευρώ.
Οι προεκλογικές δεσμεύσεις του δημάρχου Τριφυλίας Λεβεντάκη Γιώργου γίνονται πράξη για ακόμα μία φορά. Η οικονομική κάθαρση, η εξοικονόμηση χρημάτων και η τήρηση της νομοθεσίας στο Δήμο Τριφυλίας και στα Νομικά Πρόσωπα του δήμου είναι πρωτεύον μέλημά μας».
Βέβαια, σε επισήμανση που έγινε από την πλευρά της αντιπολίτευσης, από τον δημοτικό σύμβουλο Γιάννη Μερκούρη σημειώθηκε πως κανείς δεν πληρωνόταν μέχρι τώρα για τη συμμετοχή του στις επιτροπές.  Κ.Μπ. eleftheriaonline

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα