Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2020

Λεβεντάκης σε Θεοδωρικάκο για συμβασιούχους ΔΕΥΑΤ


Σε άμεσο κίνδυνο τίθεται η λειτουργία της ΔΕΥΑ Τριφυλίας, όπως είπε ο δήμαρχος και πρόεδρος της Επιχείρησης Γιώργος Λεβεντάκης στον υπουργό Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκο, καθώς 13 εργαζόμενοι δεν δικαιώθηκαν δικαστικά προκειμένου να μονιμοποιηθούν.
Κατά την επίσκεψη του υπουργού στην Κυπαρισσία ο κ. Λεβεντάκης αναφέρθηκε και στο συγκεκριμένο ζήτημα, τονίζοντας πως η δικαστική απόφαση λέει ότι πρέπει να απολυθούν. Αλλά αν γίνει αυτό πρέπει να κλείσει η ΔΕΥΑΤ, ανέφερε, ζητώντας από τον υπουργό να δει το ζήτημα και να βοηθήσει από την πλευρά του όπως μπορεί.
Να σημειώσουμε ότι οι 13 συμβασιούχοι εργαζόμενοι στη ΔΕΥΑΤ παραμένουν μέχρι και τώρα στη δουλειά τους με προσωρινή διαταγή που έχει βγει. Ωστόσο η δικαστική απόφαση, η οποία ακόμη δεν έχει καθαρογραφεί, δεν τους δικαιώνει ώστε να μονιμοποιηθούν, πράγμα που σημαίνει ότι θα πρέπει να προχωρήσει η διαδικασία απόλυσής τους. Τόσο το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΥΑΤ με ομόφωνη απόφασή του όσο και ο δήμαρχος έχουν εκφράσει την ανάγκη παραμονής τους και συνέχισης της εργασίας τους.    Κ.Μπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα